Eglė V parašė:
Dariau placenta.lt, tyrimo kaina 740 Eur. Trečiadienį ryte pridaviau kraują, penktadienį vakare atėjo rezultatai.
O tai cia iš kraujo daro ,ir pasako viska🤔
Eglė V parašė:
Dariau placenta.lt, tyrimo kaina 740 Eur. Trečiadienį ryte pridaviau kraują, penktadienį vakare atėjo rezultatai.
lorexx parašė:
Sveiki,nutarem,kad ir mes norim dar vieno pagranduko🙈.Norejau jusu paklausti ar jusu ciklai nesutrumpejo,mano visada budavo 28d.,o dabar apie metai laiko labai soki…
Mano buvo jau sutrumpejes iki 21 dienos. Ovuliaciju nesekiau, bet vaikis uzkibo 10 ciklo diena
Eglė V parašė:
Oho kaip greit, aš apie savaitę laukiau. Dariau synlab.lt išplėstinį. kaina ir apie 740 ar 760 buvo.
mamute. parašė:
Ima kraują iš venos ir nustato trisomijas (dauno, patau, edvardso) sindromai, ir mikrodelecijoa su duplikacijom. Taip pat lyti nustato. Na medicina tiek dar nepažengus, kad ištirtų visą žmogaus genomą
Viltis40 parašė:
Mes daremes Latvijoj, Daugpilyje, mokejom 350e.Isplestinis genetinis tyrimas. Po savaites atsakymai.
Kokioje klinikoje darėtės?
Eglė V parašė:
Ima kraują iš venos ir nustato trisomijas (dauno, patau, edvardso) sindromai, ir mikrodelecijoa su duplikacijom. Taip pat lyti nustato. Na medicina tiek dar nepažen…
O jetau taip anksti lyti nustato😊o kazin nebūna kad apsigauna🤭🙂bet siaip tikrai brangu,o juk tokie dalykai turėtų būti nemokami ar bent jau pigesni🤔
mamute. parašė:
O jetau taip anksti lyti nustato😊o kazin nebūna kad apsigauna🤭🙂bet siaip tikrai brangu,o juk tokie dalykai turėtų būti nemokami ar bent jau pigesni🤔
Man santariškių skanas patvirtino NIPT atsakymą dėl lyties. Pigiau tikrai darytis NIPT Latvijoje. Aš dėl laiko stokos negalėjau ten važiuoti, o šiaip būčiau važiavusi, nes per pus pigiau nei LT.
Turiu dilema... Man 38m mano dvyniams 19m, mazajai 2m trys men kaip pradejau vartoti kontraceptines, ir praejusi savaitgali turejau pokalbi su vyru kad jis nori dar vieno vaikelio... Sakau blemba man bus 4 vaikai, tau tik 2 nes kartu mes 6metai, nieko man netrūksta jis viskuom rupinasi tikrai yra labai geras vyras ir tetis, bet mane gasdina tai kad man butu 4as vaikas... noreciau galbut bet ir labai baisu vis del to jau ir i 39m kopiu. Gal kokiu nuomoniu?
Zese007 parašė:
Turiu dilema... Man 38m mano dvyniams 19m, mazajai 2m trys men kaip pradejau vartoti kontraceptines, ir praejusi savaitgali turejau pokalbi su vyru kad jis nori dar…
Man 40 ir db pastojau ir bijau visko,bet taip dievulis davė,ir džiaugiuosi ir bijau kartu,nors dukroms jau 18 ir kitai 20 bus😊
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai