2019.10.23 22:11 (prieš 6 m.)
Estelle parašė:
Ar per pirmą vizitą po hcg, jau širdelė plakė? Man tokia panika, kad nieko nematys... Šiandien vėl hcg su prg nuvažiavau pasidaryti. Atsibundu 5 h ir nebeužmiegu, g…
Kadangi tikrino 6 sav., tai širdelės dar neplakė, tik 8 sav. parodė širdeles.
dumazu parašė:
Klausimas dar toms, kurioms pasisekė su ankstyvu ir žiauriu pykinimu. Trečią dieną guliu be gyvybės ženklų, nesijudinu iš lovos. Tik ką pirmą kartą išvėmiau vienint…
Man buvo panašiai, bet turi atrasti ko neišvemtum, valgyti tomis dienos valandomis kai mažiausiai pykina. Valgyti miniatiūrinėmis porcijomis. Vienoms padeda gerti vandenį su mėtok, aš gerdavau su apelsino skiltele vis kelis gurkšnelius. Paprastą vandenį iškart išvemdavau, arbatų negalėjau gerti, tai gėriau arba vandenį su kokiu vaisiu arba vyras parnešdavo gazuoto limonado citrinų skonio, stengiaus cukraus gaut iš visur.
Taip pat padėdavo valgymas pusiau gulomis, nepakėlus galvos, nes atsisėdus ar atsistojus pykindavo žymiai labiau. Atsikėlus nueit į wc iškart žiaugčiodavau.
Bet aš nors ir minimaliai, bet maisto kažkiek gaudavau...valgydavau trintas sriubas miniatiūrinėmis porcijomis kas valandą, batoną, barankytes, bulvių košę...mėsą galėdavau valgyti tik lb minkštą kur nereik kramtyti.
Bet jei negalit per dieną išvis nieko valgyti, patariu važiuoti į ligoninę, paguldys į patologinį sulašins skysčių, vaistų nuo pykinimo, galėsit pavalgyt. O vaistus turit vartot, tad reikia valgyti...
Man baisiausia būdavo dėl to kad ryte turėdavau prieš valgį išgerti tiroksiną, o tuščias skrandis pykindavo dar labiau...
Laikykitės...tikrai žinau ir stengiuos neprisiminti tų savaičių, linkiu kad greitai pagerėtų savijauta ❤🌹⚘🌺🌷