Elzbietajj parašė:
o ta OT kaip reik darytis kaip ir NT?
principas panasus- o vertinimas skirtingas- testo juostele OT turi buti arba tokio pacio ryskumo kaip kontrole, arba net ryskesne uz kontroline- tik tada testas yra teigiamas
Elzbietajj parašė:
o ta OT kaip reik darytis kaip ir NT?
principas panasus- o vertinimas skirtingas- testo juostele OT turi buti arba tokio pacio ryskumo kaip kontrole, arba net ryskesne uz kontroline- tik tada testas yra teigiamas
Elzbietajj parašė:
tai kad as bunu pavargus o ne jis![]()
tai juk cia malonumas, ne darbas
saulyte999 parašė:
tai juk cia malonumas, ne darbas![]()
as bedu turiu su spaudimu,jauciuosi daznai labai nusilpusi,pavargusi,tad buna kai gryztu namo ir tiesiog noriu atsigulti ir uzmigti
juoda-orchideja parašė:
Bet kaip suprantu LH banga parodo apie artejancia OV? Ir jeigu ta banga yra reiskia ir OV ivyks, nes jei ji nevyktu tai bangos OT nepastebetu. Ar as kazka blogai suprantu?![]()
blogai supranti.....LH padidejimas reiskia, kad folikulas subrendo ir yra pasiruoses pratrukti, taciau ar tai ivyko galima pamatyti tik echoskopu
saulyte999 parašė:
kasdien nerekomenduojamasperma geresnes kokybes buna mylinti kas antra diena....o, kad nepavyko, tai daug tame priezasciu gali buti.....ne kiekviena cikla OV vyksta
![]()
atrodo taip sudetinga pastoti kai planuoji, o kazkodel tos kurios ne neplanuoja uzkimba vos ne po vieno myliuko...o jum visom nepastojanciom virs puses metu tai isvis...is kur tos stiprybes semiates, as turbu i depresija ikrisciau...as va po pirmo menesio kai suzinojau kad nesigavo verkiau, man jau kaip ir 30 meteliu ne uz kalnu...nenoriu kad nusitemptu tas palnavimas...zinau kad man dar anksti cia pergyvent, tiesiog nesitikeju pati kad taip jautriai i tai sureaguosiu
Elzbietajj parašė:
as bedu turiu su spaudimu,jauciuosi daznai labai nusilpusi,pavargusi,tad buna kai gryztu namo ir tiesiog noriu atsigulti ir uzmigti![]()
na, vyras galetu koki masaziuka padaryt, o tu kokio brendziuko ikalk spaudimui pakelti
Elzbietajj parašė:
o db jau negalit pasakyti,as db galvoju kada reiks daryti jai greitai tai ir gal darbe pavyktu pasidaryti bet as apie 1 val einu pietauti tai man tiktu laikas 4-5![]()
Gal tau tiktu tuomet pries pietaujant OT pasidaryti 13 val? ;) Viskas labai greita ir paprasta, testuka reikia i sisiuka pamirkyti ir palaukti apie 3-10 min kol isryskeja justeles
Galactica parašė:
atrodo taip sudetinga pastoti kai planuoji, o kazkodel tos kurios ne neplanuoja uzkimba vos ne po vieno myliuko...o jum visom nepastojanciom virs puses metu tai isvis...is kur tos stiprybes semiates, as turbu i depresija ikrisciau...as va po pirmo menesio kai suzinojau kad nesigavo verkiau, man jau kaip ir 30 meteliu ne uz kalnu...nenoriu kad nusitemptu tas palnavimas...zinau kad man dar anksti cia pergyvent, tiesiog nesitikeju pati kad taip jautriai i tai sureaguosiu
![]()
as pirmus kelis planavimo menesius kaskart sulaukdama mm,, verkiau,verkiau ir vakarais,dienom verkiau,verkiau kai matydavau jog drauges pastoja,na ziauru man sunkiai praejo, keli pirmi menesiai,o db gyveni,kazka planuojies,ieskai ka pagerti ka daryti kad pastotum,nueinu i baznycia,pasibunu,sunku,db,net rasydama akyse asaros,nes niekad negalvojau,kad man taip nutiks,kad noredama leliuko nepastosiu jau virs metu
bet kazkaip turi laikytis,gyventi toliau ir tyketis ,kad ateis ta diena
Galactica parašė:
![]()
man 36 suejo pries 2 dienas
o stiprybes ir kantrybes turi turet, ad pasiektum rezultata, asaru taip pat buvo, bet paverki ir toliau planuoji
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai