charlee23 parašė:
Sveikinimai!!!
Db kadangi jau laukiates tai gelezies papildu dideliu doziu negalima iki 12kos sav…
Ačiū labai
džiaugiuosi, kad bent į normas su feritinu patenku
charlee23 parašė:
Sveikinimai!!!
Db kadangi jau laukiates tai gelezies papildu dideliu doziu negalima iki 12kos sav…
Ačiū labai
džiaugiuosi, kad bent į normas su feritinu patenku
Hubba Bubba parašė:
Mergaitės ar kuriai pasitaiko skausminga ovuliacija? Vakar tik maudeno o siandien visą dieną skauda pilvo apačia 🤔🤔🤔net sunku pajudėti , pagal skaičiuoklę šiandien …
Man 🙋♀️ Visada ją jaučiu, o šį ciklą ypač 🤷♀️ Man vakar ir užvakar plėšė pilvą ir strėnas rakino, šiandien jau nieko 😄
Ramunele1213 parašė:
Labas na ka greiciausiai grystu as ir vel su nesivystanciu. 4 kartas jau. nesekme.Siandien 6+3nieko nemate tuscia puslyte, pries tai 5lygiai irgi tuscia buvo ..…
Užjaučiu...❤️
Ramunele1213 parašė:
Labas na ka greiciausiai grystu as ir vel su nesivystanciu. 4 kartas jau. nesekme.Siandien 6+3nieko nemate tuscia puslyte, pries tai 5lygiai irgi tuscia buvo ..…
Siaubinga... laikykites
IšNaujo parašė:
Man 🙋♀️ Visada ją jaučiu, o šį ciklą ypač 🤷♀️ Man vakar ir užvakar plėšė pilvą ir strėnas rakino, šiandien jau nieko 😄
Uch tikiuosi kad ryt pabudus to nebebus
nes surakina kaip reikalas🤨🤨🤨
Merginos , dar sansas yra , nedidelis , bet yra taip, kad dar ne visai palaidojau ta minti jog galbut gal visgi prastas echoskopas, arba na kazkaip gal iseis vis gi .. Bandysiu privaciai vaziuoti nuo antradienio kur nauja yranga, jeigu ten pasakys ta pati, na tada jau ir bus viskas...
Ramunele1213 parašė:
Merginos , dar sansas yra , nedidelis , bet yra taip, kad dar ne visai palaidojau ta minti jog galbut gal visgi prastas echoskopas, arba na kazkaip gal iseis vis gi…
Viltis miršta paskutinė, o gal viskas bus gerai. To jums ir linkiu, laikykitės ❤️
Ramunele1213 parašė:
Merginos , dar sansas yra , nedidelis , bet yra taip, kad dar ne visai palaidojau ta minti jog galbut gal visgi prastas echoskopas, arba na kazkaip gal iseis vis gi…
Laikykitės! Tik pačio geriausio! 😊🤞🧡
Aciu merginos, Teisingai sakot viltis mirsta paskutine, nepasiduosiu kolkas nes siandien taip desine kruti skauda kas tai jeigu nesivysto Ir pykina nors ir ne taip stipriai , kaip su praeitais nestumais , bet vis tiek pykina tikrai... Bandyciau siandien eiti privaciai , bet iseigines, ar kur galima rast ?
Ramunele1213 parašė:
Aciu merginos, Teisingai sakot viltis mirsta paskutine, nepasiduosiu kolkas nes siandien taip desine kruti skauda kas tai jeigu nesivysto Ir pykina nors ir ne taip …
Jeigu esate iš didmiesčio manau tikrai yra dirbančių privačiai klinikų. 😊🤞
Ramunele1213 parašė:
Aciu merginos, Teisingai sakot viltis mirsta paskutine, nepasiduosiu kolkas nes siandien taip desine kruti skauda kas tai jeigu nesivysto Ir pykina nors ir ne taip …
Nepanikuokit, jeigu nesivysto po kiek laiko pradesit kraujuoti, dabar ramiai laukit antradienio, dar geriau nes praeis tos keletas dienu ir didesne tikimybe, kad pamatys embriona. Jus nieko dabar, bet kuriuo atveju nepakeisit, tik labai pasistenkit nestresuoti.
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai