diana80 parašė:
Buvau kai pagal mm turejo buti 7 savaites,bet skanas parode 6 savaites tai jau mate embriona tik sirdute dar neplake ir dabar turiu vizita penktadieni turetu buti a…
O tai pas gine nebuvot per tas 2sav?😮
diana80 parašė:
Buvau kai pagal mm turejo buti 7 savaites,bet skanas parode 6 savaites tai jau mate embriona tik sirdute dar neplake ir dabar turiu vizita penktadieni turetu buti a…
diana80 parašė:
Ojeij tikiuosi viskas bus gerai mazyliui!!🤞
nekantri parašė:
Kas laukiates ne pirma karta, kada jums pirma karta pamate embriona ir plakancia sirdute? Man echo parode si ryta 5 savaites ir mate tik puslyte, pagal mm man 5sav+…
As pirma karta eijau tik 9 nestumo savaite echoskopija. Man atrodo, 6 savaite pradeda plaktis sirdis
Lelius2020 parašė:
Tai tos nakvišos nėra gerai pastojimui?.vienam forume radau kaip.diskutavo mamytės bet nesupratau😮
na jas skaitosi tikslinga gerti iki ovuliacijos, po to nerekomenduojamos, ir beabejo kam ciklas, gleives viskas super tai ju tikrai nereikia, jos turi itaka kad ir nedidele bet padeda sureguliuoti cikla pagausina gleives tai viskas nuo kiekvienos organizmo priklauso, kam ko reik kam viskas gerai..
charlee23 parašė:
na jas skaitosi tikslinga gerti iki ovuliacijos, po to nerekomenduojamos, ir beabejo kam ciklas, gleives viskas super tai ju tikrai nereikia, jos turi itaka kad ir …
O tai vitaminas c pakelia progresteroną?🤔
Lelius2020 parašė:
Pora dienu patepliojo o trece diena pradejau kraujuoti ir nuvykau i ligonine ligoninej spziurejo ir padare kraujo tyrima ir kitai dienai paskyre skana .daktare sako .kad viskas kolkas tvarkoj kraujas geras leliukas vietoj.o kraujavimo priezastis nezinoma🤷♀️O teplioti dar nenustojo ir teplioja gana gausiai,tai penktadieni nuvykus viskas bus aisku ar viskas tvarkoj labai tikiuos kad viskas bus gerai🤦♀️
nekantri parašė:
Ojeij tikiuosi viskas bus gerai mazyliui!!🤞
Nu ir as labai tikius ,kad viskas bus gerai
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai