Armaa parašė:
Ačiū, čia stebuklas, nes prieš 5 mėn palaidojom savo 27sav sūnelį 🥹
Užjaučiu. Skausmas begalinis 💔
Kad tik viskas gerai būtu šį kart 🤞🏻🤞🏻
Armaa parašė:
Ačiū, čia stebuklas, nes prieš 5 mėn palaidojom savo 27sav sūnelį 🥹
Užjaučiu. Skausmas begalinis 💔
Kad tik viskas gerai būtu šį kart 🤞🏻🤞🏻
Sparkle parašė:
Užuojauta Jumskad ir kokia buvo priežastis, tikėkim, kad nepasikartos.
Gudytojai sakė kad labai mažas šansas kad gali paskartoti, tai to ir tikiuosi ❤️
Indrajja parašė:
Pradžiuvęs🥲
O sakykite ar nera jokiu tepliojimu man panasiu metų irgi kažkur 15cd ismete teigiama bet nestumas buvo kiausintakyje
Evitaa parašė:
Oho kiek testukų šiandien pas Jus pasipylė, gražu žiūrėt 😍🌸 o aš šiandien pasidariau prg tyrimą, bet atsakymą gausiu tik pirmadienį-antradienį…
…
Evituk, blemba man atrodo čia melas😁 Benu vaistinės nėra... pirmai mergina rekomendavo amedi žalia, o aš perskaičiau ne srovinį, o rožinį😂 tai nusipirkau amedi rožinį ir bitute, pakartosiu dar šian vakare arba ryt ryte.. bet kažkaip mistika man vidury ciklo, kad taip būtų... 🤍
Armaa parašė:
Gudytojai sakė kad labai mažas šansas kad gali paskartoti, tai to ir tikiuosi ❤️
Nepasikartos!🤍🤍
9920916 parašė:
O sakykite ar nera jokiu tepliojimu man panasiu metų irgi kažkur 15cd ismete teigiama bet nestumas buvo kiausintakyje
Jezau negąsdinkit... kovo mėn turėjau nėštumą kiaušintakyje tfu tfu tfu. Neteplioju visiškai, net nebūčiau sugalvojus vidury ciklo pasidaryti nt, bet labai jau mieguista buvau, pagulėjus po darbo apsivėmiau, nu man niekada taip nebūna. Šiandiena kažkaip kiaušides skaudena. Tai arba sunegalavus būsiu arba duok Dieve pastojau🙁
Indrajja parašė:
Evituk, blemba man atrodo čia melas😁 Benu vaistinės nėra... pirmai mergina rekomendavo amedi žalia, o aš perskaičiau ne srovinį, o rožinį😂 tai nusipirkau amedi roži…
tai manau nebėra ko laukti ir savęs kankinti, o darytis jau dabar ;)
Armaa parašė:
Merginos o jei nestumas kiaušintakiuose būna ar hcg dvigubėja?
Labai vangiai kyla, dažniausiai nedvigubėja...
Indrajja parašė:
Evituk, blemba man atrodo čia melas😁 Benu vaistinės nėra... pirmai mergina rekomendavo amedi žalia, o aš perskaičiau ne srovinį, o rožinį😂 tai nusipirkau amedi roži…
Arba anksti labai ovuliavai, arba visai prieš mm ir kibo, būna žinok tokių situacijų, bus tikrai neštumas pamatysi 🥰
Bet norėsiu dar šiandien pamatyt tavo testą, jei bitutę darysi, jos nemelagės šiaip kaip ir cc, pamatysi rodys ||
išsitempsiu ir tave į gegužinukus
❤️
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai