Adagioo parašė:
Ir man tas patsgreičiau tos dienos prabėgtų
![]()
As bent kasdien testuojuos, tai vis lengviau 😂🙈 kaip tu isgyveni, as neisivaizduoju 😂
Adagioo parašė:
Ir man tas patsgreičiau tos dienos prabėgtų
![]()
As bent kasdien testuojuos, tai vis lengviau 😂🙈 kaip tu isgyveni, as neisivaizduoju 😂
Martyna_ parašė:
Aš nors šį antrą ciklą jaučiu daugiau visokių simptomų nei preitą kartą, ir ov pagal pgr pilnavertė, bet netikiu aklai kad čia jau vau kažkas užkibo, dėlto daug ramiau laukiu mm dienos 😁🫣
Martyna_ parašė:
Aš viduj labai noruu tikėti, kad pasisekė.. ir nenoriu nusivilti
sakau, jaučiu geriau yra sulaukt mm, nei balto testo man🫣
Man dar gal kad tas faktas, kad vyras platformoj dirba gan ilgais reisais.. pvz db grįžo iškart po ov sekančią dieną pagal programėlę, bet man atrodo ov dviem dienom vėliau įvyko, tai tas ok. Bet pvz šį mėn išvyks pagal programėlę 3d iki ov, bet jei šį mėn ov vėlavo, tai ir kitą gali. Reiškia prarandam jau tą mėnesį... brrr, nervina tas grafikas toks
Galatėja parašė:
Pasiimkit mus kartu pas liepinukus!![]()
Pasiemiau😁 sveikinu!❤️
Krissi parašė:
Pasiemiau😁 sveikinu!❤️
Nu bet tikrai dar pasnekejau!
aciu negaliu nustoti sypsotis ❤️
Adagioo parašė:
Aš viduj labai niruu tikėti, kad pasisekė.. ir nenoriu nusiviltisakau, jaučiu geriau yra sulaukt mm, nei balto testo man🫣
Joo, tas baltas testas, kaip kazkoks baisus nuosprendis 🙈
Galatėja parašė:
Nu bet tikrai dar pasnekejau!aciu negaliu nustoti sypsotis ❤️
Labai labai džiaugiuosi už jumis😍😍😍
Martyna_ parašė:
Joo, tas baltas testas, kaip kazkoks baisus nuosprendis 🙈
Tai vaaaaa...
Adagioo parašė:
Aš viduj labai noruu tikėti, kad pasisekė.. ir nenoriu nusiviltisakau, jaučiu geriau yra sulaukt mm, nei balto testo man🫣
Darykit ir prieš ir po ir per, kada tik vyras yra, mažą ką, nežinosi kaip organizmas sukvailios šį ciklą 🤞🥰🤭
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai