Vasara93 parašė:
UK sitie testai yra issimti is prekybos jauparduotuveje niekur neberasit, nebent kur dar per ebay arba amazon, jeigu dar kas uzsilike turi
![]()
Nu.. 😅🤯 neturiu zodziu
Vasara93 parašė:
UK sitie testai yra issimti is prekybos jauparduotuveje niekur neberasit, nebent kur dar per ebay arba amazon, jeigu dar kas uzsilike turi
![]()
Nu.. 😅🤯 neturiu zodziu
Vasara93 parašė:
![]()
O kodėl gal žinote? 😁
Galatėja parašė:
Nu bet tikrai dar pasnekejau!aciu negaliu nustoti sypsotis ❤️
Sveikinimai! 😘❤️ Šį mėnesį man irgi buvo toookia nuojauta,kad aplankys laimė tave 🥰
Labai laukiu ir iš kitų merginų šių žinių, iš visos širdies linkiu sulaukti II 🥰
Jurintaaa parašė:
O kodėl gal žinote? 😁
Kazka lygtais skaiciau, kad labai daug brokuotu buvo paleista, bet bijau sumeluoti - ar rodydavo neigiama, kai buvo teigiamas, ar atvirksciai
Aurore_ parašė:
Sveikinimai! 😘❤️ Šį mėnesį man irgi buvo toookia nuojauta,kad aplankys laimė tave 🥰
Aciu labai❤️
Aciu merginos vis dar nesitiki kaip koks sapnas🥹❤️
Man šiandien vis pamaudžia pilvo apačią.. nesuprantu, negi mm taip anksčiau ateis, nors turėtų ateiti 6-8d tik... nes kaip simptomui nurašyti man atrodo dar per anksti būtų pamaudimams🤔 šiandien va neseniai jau trečią kartą maudė. Pamaudžia taip kokį pusvalandį ir praeina🤔🤔
Adagioo parašė:
Man šiandien vis pamaudžia pilvo apačią.. nesuprantu, negi mm taip anksčiau ateis, nors turėtų ateiti 6-8d tik... nes kaip simptomui nurašyti man atrodo dar per ank…
Man atrodo laikas testui
Galatėja parašė:
Man atrodo laikas testui![]()
Oi nene, nedarysiu tikrai bent iki kokių 12dpo. Šnd 9dpo. Labai nenoriu nusivilti
bet sakau, man atrodo, kad kaip simptomui tai per anksti?
Db kai turėjau persileidimą, tai simptomai tik mm dieną tokie rimtesni pasireiškė...
Galatėja parašė:
Man atrodo laikas testui![]()
Bet beproto norėčiau pas jus visas į liepinukus😍 aš ir pati liepos mėn gimusi, būtų dovanėlė😍
Adagioo parašė:
Oi nene, nedarysiu tikrai bent iki kokių 12dpo. Šnd 9dpo. Labai nenoriu nusiviltibet sakau, man atrodo, kad kaip simptomui tai per anksti?
Nu man 10dpo i vakara ohoho kaip lyst simptomai pradejo😳
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai