Adagioo parašė:
Nu čia dauguma jaučiu iki kokių 25m?![]()
Mes vis dar laukiam kada tas pirmas ateis man greit 30😀
Adagioo parašė:
Nu čia dauguma jaučiu iki kokių 25m?![]()
Mes vis dar laukiam kada tas pirmas ateis man greit 30😀
Man atrodo šiais laikais kaip tik dauguma po 30 vaikus tik pradeda planuoti.
Mes du metus laukem kol pavyko sėkmingai pastoti su pirmu vaikeliu, pagimdžiau 29. Dabar esu 31 ir planuojam antra vaikelis. Pavyko stebuklingai greitai pastoti nors turiu po pirmo gimdymo dvi patalogijas nustatytas ir rudeni gydytojai pasake, kad pačiai mažai šansu pastoti na ir esu dabar gresiančiam persileidime, tai dar neaišku kaip viskas baigsis.
Lelyte93 parašė:
pagausim visos😍😍 Visų savas laikas! visi jie pakeliui pas mus!😍
Tikrai taip ❤️💯👌
Na šį mėnesį laikas iki mm tikriausiai ilgai eis. Nes vakar programėlė rodė OV,atlikom namų darbus nebent ciklas ilgesnis vėl bus tai tada 13d rodo OV. Tai jau akys naktį buvo stačios ir kirbėjo mintis užkibs ar ne 🫣 palei viską jei nesimylėsim šiom dienom,gal spermiukai ir išlauks jei OV neįvyko. Nes pagal kūno pokyčius nuspręsti sunku. Šonus pamaudžia jau kuris laikas lengvai,o išskyrų aš nelabai pastebiu,matyt nedaug jų būna 🤷🏼♀️
Kristina2993 parašė:
Sveikos 🙂
Aš čia tyli stebėtoja, bet retkarčiais parašau ☺️
Lyg ir įžiūriu abiejuose. Bet išdžiuvusiais nepasitikėčiau,nes pati praeitą mėn dariausi šiuos. Tai išdžiuvus beveik ant visų pašvietus flashlightu įžiūrėdavau vaiduoklį. Tai manau jie palieką išdžiuvimą tik neplika akimi įžiūrima. Geriausiai ryt ryte pakartoti NT ir bus aišku 😁 tik šie rašo 10 jautrumo,tai jei atlikinėsit mažiau jautrų gali nieko ir nerodyt
Nainaa parašė:
Lyg ir įžiūriu abiejuose. Bet išdžiuvusiais nepasitikėčiau,nes pati praeitą mėn dariausi šiuos. Tai išdžiuvus beveik ant visų pašvietus flashlightu įžiūrėdavau vaid…
Tai jo, irgi ne kartą buvo įvairūs apgavę, bet tą pirma nuotrauka kaip ir beveik iš karto daryta, tai va ir galvoju gali būti kažkas Ar ne 🫣😁
Šiaip šio ciklo nesekiau, kažkaip paleidau, bet pagal pojūčius buvo vėlyva OV, apie 21-22 CD. Mėnesinės visada kaip laikrodukas buvo, 28-29 d. O šiandien 31CD, sakau turiu vieną užkištą, tai reik pabandyti ir va, akyse šmeižuoja 😂
Zygz parašė:
Merginos, kaip progesteronas? Man rytoj numatoma menesiniu dien. Praeita kart labai mazas progesteronas buvo, zirniukas pabego.
Gal reiktų pasikonsultuoti su ginekologe, man likus iki mėnesinių 3 dienom buvo 71, tai panašiai. Svarbiausia nesinervuokite. Manau viskas čia gerai👌
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai