Happy_days parašė:
Labas rytas, 11dpo iki mm 4d
Va uzmirsau jusu nicka, laukiau jusu testuko 🤗 anksti visai ir taip ryskiai, sveikinimai 🥰
Happy_days parašė:
Va uzmirsau jusu nicka, laukiau jusu testuko 🤗 anksti visai ir taip ryskiai, sveikinimai 🥰
BusKaipBus11 parašė:
Ir cia 25 jautrumo testukas, netikejau kad taip isryskes stiprei. Aciu labai 🥰🥰 vyras sako tavo krutine kokia didele pasidarius, sakau nezinau kodel, bet siandien uzklupo testa. Va sako sakau kad krutine papilnejusi🤣🤣🤣
gabiju parašė:
Turiu ir kitu firmu, dariausi testeros neigiamas cia is aliexpres del to ir sakau kad melagis😂😂 turiu dar daug likusiu tai zaidziu😀
Kad Ali niekad nemelavo man jei tuščias tai tuscias
Happy_days parašė:
Ir cia 25 jautrumo testukas, netikejau kad taip isryskes stiprei. Aciu labai 🥰🥰 vyras sako tavo krutine kokia didele pasidarius, sakau nezinau kodel, bet siandien u…
Geras, prigavo 🤭
gabiju parašė:
Zinau kad 99% bus melagis😂
Jeigu čia ali, tai galit mest visus lauk 😀😀 beveik visi testai man tokie pakliūdavo
BusKaipBus11 parašė:
Geras, prigavo 🤭
Aga😀😀
Happy_days parašė:
Eina sau koks gražuolis🥰 dar kartą sveikinu, ryškėkit ir toliau🙂
Happy_days parašė:
Woooow, kaip gražiai išryškėjo, mano irgi taip ryškėjo gražiai 😍 man šiandien 12dpo, iki mm rodo 2dienas. Jau tikiu.😃
Aš čia prisiskaičius apie biocheminius irgi labai stebiu kasdien kaip ryškėja, bet aš manau jau toks akivaizdžiai paryškėjęs tai tikrai viskas gerai. Labai linkiu, kad sklandžiai. 😍
Mes šį kartą ėjom koja kojon ir va abiem pavyko! Wow 😍 Merginos, dabar laikau kumščius už likusias 🥰 kas greitu metu testuosis jau?
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai