Man šį karta viskas labai keistai. Visada ov lygiai 10 cd. Viskas atlikta, ir kai viskas laiku suplanuota ir padaryta, ov nusivėlino į 13 cd.
Viskas gavosi 5 d iki ov. Testai rodė, kad tuoj bus ov ir tapo neigiami. Pamaniau buvo ov tik nespėjau pagauti paties piko. Nesitestavau 3 kartus per diena, nes buvau išvykusi.Bet liko abejone todėl toliau testavausi ir 13 cd įvyko ov pikas. Arba galėjo buti dvi ov, arba tiesiog nusivėlino. Bet ne tai svarbiausia.
Pastoti nebesitikejau. Atejo mm diena, ir mmm nėra. Nusprendžiau daryti NT. Tik imerkiau testa, lyg subego dvi juostelės ir viena pradėjo šviesėti. Sakau sau: gadini testą vėl be reikalo, nieko nera. Taip ir numečiau ji nespejus palaukti numatyto testo laiko. Vėliau žiuriu vaiduoklis. Galvoju džiaugtis, nesidžiaugti. Dviprasmiai jausmai.
Nakti atsibudau nuo baisaus pykinimo, negalėjau išlipti iš lovos, prausiausi 1 valanda, nes vis begau prigulti, siaubingas pykinimas silpnumas, tampymas tuščio skrandžio. Bijojau valgyti, kad ne vemčiau. O dar i darba kaip reikia nueiti? Su tokia savijauta?
Pavalgiau ir pasijutau truputi geriau. Nuėjau į darbą pavelavusi, balta kaip popierius visi klausia ar viskas gerai. Pykino nuo visko, viskas dvokia nieko negaliu valgyti. Veidas patines ir koleges sako, turbut laukiesi.
Pasitestavau dar karta ir lyg kazka meta. Bet ne ryškiau. Žinau, kad tokiu metu jau turi buti ryškus vaiduoklis. Po 3 dienu mmm velavimo jos atejo, negausios, net nejauciu kad butų mmm. Savijauta nepagerejo, esu silpna, bejege ir jautri kvapams. Galiu miegoti visa para. Neštumo nesitikiu, nes vis del to, kad ir tokios, bet buvo mmm. Bet dėl visa ko dar kart pasitestuosiu. Nors žinau, kad neimanoma, kad vis tik nėstumas išliko jei jis buvo.
Gal yra čia merginų kurios kažka panašaus turėjo? Ir kaip jum viskas baigėsi?