BusKaipBus11 parašė:
As zinokit patarsiu jums jei visgi meta vaiduokli priduoti krauja, jei bus hcg pakiles pakartociau dar po dvieju dienu, kad matytumete ar auga ar visgi krenta ( jei…
Bandysiu
BusKaipBus11 parašė:
As zinokit patarsiu jums jei visgi meta vaiduokli priduoti krauja, jei bus hcg pakiles pakartociau dar po dvieju dienu, kad matytumete ar auga ar visgi krenta ( jei…
Bandysiu
gabiju parašė:
Man tai keisti pojuciai skrandis stovi pavalgius, bet taip jau nuo 1dpo, kepiau snd vaikui kotletus tai nuo farso kvapo atrodo galiu apsivemti...
Linkiu, kad simptomai būtų tikri.
Aš, kadangi laukiausi jau šešis kartus, tai esu puikiai išmokus, kada ir ką turiu jausti: kada kokie pamaudenimai, kada peršalimo simptomai išlenda, kada uoslė pagerėja... Ir šį ciklą tikrai viską jaučiau. Tik, kad nesilaukiu.
Kaia parašė:
Linkiu, kad simptomai būtų tikri.
Man trys pastojimai buvo, du biocheminiai ir vienas sėkmingas. Tai kai buvo biocheminiai jau po ov visokių simptomų jausdavau, o kai tas sėkmingas nėštumas buvo, tai realiai tik apie mm diena, kai jau vaiduoklius pagavau pajaučiau simptomus. Bet iš tikro daugiausiai simptomų būna tais ciklais, kai nesilauki, matyt ant tiek norisi, tai jau bet kokius pojūčius priskiri ir galvoji, o gal jau 😂
gabiju parašė:
As tai niekada neprisigalvoju jokiu simptomu bereikalo, bet sitie tai tikri, bet as galvoju del prg nes papildomai vartoju. As kai pastojau praeitus 2 kartus net re…
Gali būti ir dėl prg. Vis tik tai hormonas, tai organizmą paveikia 😊
As kai pastojau su dukra labiausiai atkreipiau demesi i krutine pakietejusia, po to gal 6-7 sav dingo visi pojuciai, krutine net atrode minksta. O smagiausia dalis prasidejo 8-9 sav kai jau pradejo pykint rytais, bet ne iki vemimo, o toks nuolatinis pagiriu jausmas rytais 😀 buvau nuolatine Viados remeja rytais, nes stodavom mineralinio 😀 nezinau, ka galvodavo operatores 😀
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai