Laukiugandro parašė:
Ir man blanksta ilgai. Pagal premom programele ryskumas 0.3
Ai aš tai nenaudoju jokių prigramėlių. Pasitikiu akim 🙂
Laukiugandro parašė:
Ir man blanksta ilgai. Pagal premom programele ryskumas 0.3
Happy_days parašė:
Kartu testuosimes❤️
Taaaip! 🥰 Kartu lauksim. 🤭 Labai įdomu koks šis ciklas bus, nes prieš tai turėjau 32cd, anas buvo 23cd kai gėriau cycle balance, dabar nebegeriu. 🤭
Burundukas9 parašė:
Taaaip! 🥰 Kartu lauksim. 🤭 Labai įdomu koks šis ciklas bus, nes prieš tai turėjau 32cd, anas buvo 23cd kai gėriau cycle balance, dabar nebegeriu. 🤭
Mano 28-29cd. Kaip laikrodukas bet turejo pries menesi biochemini, 🫣
Nespeju aš su jumis 😁 kaip anksčiau laiko daugiau rasdavau nesuprantu 🤭
Man mm už 4 dienų..ov nesekiau bet jei buvo kaip įprastai tai pažiūrėjau tą savaitę mes pasikeisdami ligoninei gulėjom tai sex nebuvo 😁 atsigriebėm vėliau bet nemanau kad pataikėm 🤭
Dar pastebejau šį ciklą mažai cycle geriau gal pirmą savaitę tik tai belenkaip jaučias tas iki mm laikas..papyčiai .pykinimas raižymas pilvo ir man. O kai geriau du ciklus cycle požymiai pms visi žymiai lengvesni 😇 reiks toliau gert 🩷
Nepasiduodanti parašė:
As lyginu kiekvieno piko ryskuma
nes kitom pikas buna ir 0.6 tai reikejo isiaiskint😅
Happy_days parašė:
Mano 28-29cd. Kaip laikrodukas bet turejo pries menesi biochemini, 🫣
Prisimenu ❤️ Labai linkiu šio ciklo sėkmingo. 🌷 Aš kažkaip jau atsipalaidavau, bus kaip bus... 🤭 Man svarbu ov pagaut, kad +- žinot kada laukt mm, nes kitaip nelabai aišku su tokiais ciklais... 🤭
Labas rytas merginos! Kaip miegojot? Pailsėjot? Laukia labai šilta diena😇
Man šiandieną 8dpo, su draugais visai dienai vyksime prie ežero, žinau, kad gausiu replikų "tai ko negeri, ko nerūkai", bet sakysiu, kad esu "užsikodavus"😀 NT bandysiu daryti antradienį, kai bus 10dpo🙂
Ar kas gadino NT?😉
Džesikė parašė:
Labas rytas merginos! Kaip miegojot? Pailsėjot? Laukia labai šilta diena😇
Man šiandieną 8dpo, su draugais visai dienai vyksime prie ežero, žinau, kad gausiu…
Patiko matau mano tas pasakymas 🤭
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai