Happy_days parašė:
Yra merginu kurios jau ir nufotkino 8dpo vaiduokliuka grazu, priklauso kaip auga hcg musu organizme🫢 kiekvienai skirtingai.
Tai šita aš suprantu ,bet sakau nesu mačius ar girdėjus kad 6/7 dpo jau teste matytu kažka
Happy_days parašė:
Yra merginu kurios jau ir nufotkino 8dpo vaiduokliuka grazu, priklauso kaip auga hcg musu organizme🫢 kiekvienai skirtingai.
Tai šita aš suprantu ,bet sakau nesu mačius ar girdėjus kad 6/7 dpo jau teste matytu kažka
Happy_days parašė:
Taip, taip. Aš pagavau ir dar per pietus net su nelaikytu šlapimu 😃 buvau šoke. Bet vyras paemes iskart pasake "matau" dar kai testas net neisdziuvo, o tik pradejo dziuti. Bet juk kiekviena skirtinga. 🥰
gabiju parašė:
Dariausi dar testeros lyg matosi bet labai labai neryskiai 😀
Įmeskit 😃
Noelėėė parašė:
6dpo implantuojasi tai net neymanoma, bet po implantacijos praejus 2d gali rodyti vaiduokli su jautriu testu🫢
Happy_days parašė:
Burundukas9 parašė:
Taip, taip. Aš pagavau ir dar per pietus net su nelaikytu šlapimu 😃 buvau šoke. Bet vyras paemes iskart pasake "matau" dar kai testas net neisdziuvo, o tik pradejo …
Taip taip zinau kad jum parode, juk poto as dariausi mano tuscias buvo🫢 bet va 9dpo jau vaiduoklelis🫢
Happy_days parašė:
6dpo implantuojasi tai net neymanoma, bet po implantacijos praejus 2d gali rodyti vaiduokli su jautriu testu🫢
Taip Taip😀😀 6 + 2=8 tai ir sakau 8 tikrai įmanoma bet ankščiau nei 8 tai be šansu😀😀😀 todėl aš ir žadu antradienio laukt nes logiškai ankščiau 8 dpo nieko neparodys
Noelėėė parašė:
Taip Taip😀😀 6 + 2=8 tai ir sakau 8 tikrai įmanoma bet ankščiau nei 8 tai be šansu😀😀😀 todėl aš ir žadu antradienio laukt nes logiškai ankščiau 8 dpo nieko neparodys…
Taip
Happy_days parašė:
Nu tas chatgpt pagal jy nera antros juosteles😂😂
Oj ten juo tai nepasitikėkit. Man kaip tik, kai vos vos įžiūrima būdavo, o jis jau aiškiai matydavo ir ryškėjimą, kurio nebuvo 😆
Rožyte24 parašė:
Yra kurios 22-23 D turėtų būti mm ? Kada testus gadinsit ?
Man, bet manau anksčiau ketvirtadienio net nebandysiu, nes kažkaip bijau aš klaidingai apsidžiaugti dėl biocheminio pvz.
Burundukas9 parašė:
Nu va, man taip kazkaip surezonavo tuo metu su saremiais, dar masinoj vaziavom, vyrui sakau leciau vaziuok per kalnelius 😃 bet man neskaudejo ilgai, gal pusdieni ja…
Man irgi netruko ilgai nugaros dkausmas, bet dabar vis islenda, o del galvos svaigimo tai wooow😅 man nera, bent tiek, bet uztat remuo toks stiprus kad ziauru, ir pykinimas 🥹🫣
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai