Aciu❤️❤️
gabiju parašė:
Sveikinu! Praeita cikla kartu vaiduoklius gaudem ❤️ tikiuos ir as si cikla sulauksiu teigiamo 🥲
O pas jus vaiduokliukas buvo ??🫣
Aciu❤️❤️
gabiju parašė:
Sveikinu! Praeita cikla kartu vaiduoklius gaudem ❤️ tikiuos ir as si cikla sulauksiu teigiamo 🥲
O pas jus vaiduokliukas buvo ??🫣
Giedrė. parašė:
Aš manau jum čia vskare arba ryt ryte ir bus ovpas mane KB atsirado, čia geras ženklas
![]()
Nu reiks vakare vėlai pasidaryti, dar rytojui testas vienas liks ir tada jau kaip bus taip bus. Dėl kelių testų į vaistinę nebėgsiu 😆
Man tai penkta diena visokios išskyros, krūtinę retkarčiais pamaudžia, bet tų KB lyg ir nėra, net nežinau ar kada gyvenime buvę KB išskyros pas mane 🫣
Happy_days parašė:
Apkabinu❤️
Man rodo termina balandzio 27 pagal mm kaip sudėjus programėlė. Bet matysim kaip tiksliau. Aš tai jau jaučiuosi nėščia, tai taip jau ramiau 😅 savijauta neduoda sumeluot 🤭 Testai ryškėja gražiai, reikės pas gyd registruotis
Zaiceva parašė:
Oj pas jus tikrai labai labai gerai ryškėja 😊 aš du turėjau biocheminius, tai pas mane pvz tikrai lėtai ryškėjo net vertinant kas antros dienos testus vos vos įžiūr…
Tai va, kai pamačiau kaip ryškėja tai jau ramu. 🤭 Esu iš tų laimingųjų, kur nebuvę jokių komplikacijų ar persileidimų, tai tikiu savo kūnu. 🥰
Laukiugandro parašė:
Man pirmas simptomas buvo nugaros skausmasdar kolege sako, o tai gal menesines arteja , arba tu laukies
nusijuokiau
o po poros dienu teigiamas testas 😅
Nu va, man taip kazkaip surezonavo tuo metu su saremiais, dar masinoj vaziavom, vyrui sakau leciau vaziuok per kalnelius 😃 bet man neskaudejo ilgai, gal pusdieni jautesi.
Dabar tai jau maudzia visur ir nugaroje, ir pilva pamaudena. Uzlipu laiptais i antra auksta ir padūstu😅 pulsas iškart sukyla. Ir man va pagrindinis pozymis buvo tas galvos svaigimas, kai islipau is masinos ir uzdarant dureles galvoju - kodel jos krenta? Pasirodo man vaizdas plaukia 😃 nu ir kai nedingo sitas jausmas ir kita diena, pasidariau testa. Tai iki dabar periodiskai tiesiog atrodo sukasi viskas aplink... arba as plaukiu. Kruize kokiam... 😅 o laiva labai supa 😂
Lainė123 parašė:
Gerti vitaminus skirtus jai gerinti - cycle balance, ovosicare ir pan
Ačiū,pabandysiu!
Rožyte24 parašė:
Yra kurios 22-23 D turėtų būti mm ? Kada testus gadinsit ?
Man 23 turėtu būt. Bet pagal ov testa šiandien tik 5 dpo🤷♀️ tai turbūt antradieni bus 8 dpo tai nuo antradienio🥳nors sakiau si cikla ramiai pora d kai liks iki mm bet manau kantrybes as tiek neturiu🫠🤣🤣
Happy_days parašė:
Aciu❤️❤️
Pas mane snd riebus vaiduoklis pasimate bet testai is ali tai jais netikiu visai
gabiju parašė:
Pas mane snd riebus vaiduoklis pasimate bet testai is ali tai jais netikiu visai
O kito neturit?
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai