Man ryt 7 dpo. Oj nieztes pirsteliai jau😂
Giedre, speju snd jau pagadinai testuka?😅
Ir pasigendu senbuves pura_vida?🤔
gile90 parašė:
Kai jau yra faktas apie nėštumą, žinoma, kad apie rūkymą ar alkoholį nė menkiausios minties! Taip norisi atsukti laiką ir nepadaryt tos vienkartinės nesąmonės 😀 dėl…
Mažiau streso, pati sau kenksit stresuodama. Sakau iš savo puses nes aš rukiau normalias cigaretes prieš pastojima. Ir tiesiog atsikėliau viena diena po darbo galvoju kažko čia keistai veluoja mm pasidarysiu testą bet buvau 100% kad bus neigiamas nes jau tiek tų neigiamų mačiau kad ojojoi tieisiog pagalvojau kad vėl mano ciklas su manim sumaste pažaisti. Ir gavosi taip kad pasidariau testa ir išėjau parukyt ir grįžus pamačiau teigiama. Iš pradžių irgi pykau ant savęs kad reikėjo sulaukt atsakymo ir pan. Bet nu planuojant mes taip pat gyvenam. Svarbiausia dabar nerūkot aš po teigiamo testo iškarto mečiau ir dabar nerukau būna noras bet nerukau. Taip kad jūsų 10 dūmų tikrai nieko nepakeis ir viskas bus gerai.
FoxLady parašė:
😂 taip...ir ten nieko nera, nors savaime suprantama kad per ansksti😅
FoxLady parašė:
Ji savo noru išėjo iš grupės ir mėgausis vasara 😊
Nepasiduodanti parašė:
Na mano ciklas 26-28 dienos,tai jai labai nuvėlins ta ov irgi nieko gero. Tikiuos,kad taip nebus. Gal duok D.ryt išryškės ir 14 bus ov. Standartiškai kaip sakant.……
Man buvo minėjusi ginekologė,kad per metus gali būti 1-2 ciklai antovuliaciniai. Tikiuosi Jums taip nėra,ir tuoj bus pikas pikas.
Gal kaip ir minėjote anksčiau,nauji papildai ciklą pakoriagavo ir šįkart ovuliacija vėlnesnė bus.🙂
Lainė123 parašė:
labas rytas, kaip jūs visos? aš taip sunkiai kėliausiir kolkas jokių simptomų apie artėjančias mm, labai keista, kaip nėra tepimu, įtariu čia naujieji vitaminai…
Labas! Ir as sunkiai keliausi, lietus taip smagiai i palange kapsejo
Man maudzia desini sona jau kelias dienas, isskyru irgi gausiai, siandien 26cd, jauciu poksteles mm su kaupu 😀
Fergie_ parašė:
Labas! Ir as sunkiai keliausi, lietus taip smagiai i palange kapsejo![]()
Man maudzia desini sona jau kelias dienas, isskyru irgi gausiai, siandien 26cd, ja…
man 25cd, bet šeštadienį nugarą maudeno ir tuom ir baigėsi
manau, kad ir man pokštels
Orchideja@ parašė:
Mažiau streso, pati sau kenksit stresuodama. Sakau iš savo puses nes aš rukiau normalias cigaretes prieš pastojima. Ir tiesiog atsikėliau viena diena po darbo galvo…
Suprantu, kad stresas tikrai ne į naudą dabar, bet vistiek minties dar nepavyksta paleisti, atrodo, kad nu kaip tyčia, reikėjo juk išlaukti. Turbūt taip ir gavosi, kad kai mažiausiai tikėjausi ir pavyko pastot. Savo aplinkoje žinau keletą situacijų kai merginos dar ir gerai užtūsino nežinodamos apie nėštumą.
O aš save taip užparinau dėl tų patraukimų. :/
KristiMM parašė:
Man buvo minėjusi ginekologė,kad per metus gali būti 1-2 ciklai antovuliaciniai. Tikiuosi Jums taip nėra,ir tuoj bus pikas pikas.
Tai,aš suprantu,kad galu nebūt ovuliacijos. Bet tada ką reiškia tie pamaudenimai.... ir dabar va jaučiu ir tas drėgnumo jausmas. Na,tik laikas parodys kas ir kaip. Svarbiausia namų darbai daromir ir kolkas tikrai nepraleidom tos ov 🙂
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai