Nepasiduodanti parašė:
Va mano testai su šiandienos. Kolkas nekažką. Bandysiu dar apie piet ar vėl testuotis.
na sunkiai, bet ryškėja
Nepasiduodanti parašė:
Va mano testai su šiandienos. Kolkas nekažką. Bandysiu dar apie piet ar vėl testuotis.
na sunkiai, bet ryškėja
Nepasiduodanti parašė:
Apatinis man paryskejas nuo praeiti, gal velyva ov bus 🫣
Happy_days parašė:
Apatinis šio ryto. Na,kaip rašiau 13cd,tai gal labai neužsivėlins
Happy_days parašė:
Tai vat kad kažkaip sunkiai. Nebent staigus labai šuolis bus.🤞
RauDonoji parašė:
Nepasiduodanti, o kodėl sakai, kad vėlesnė ov nieko gero? Mano ciklas 25, pikas buvo 14cd, bet užteko laiko pastojimui
Nes iš kitų patirčių matau,kad jei vėlesbė,tai gali nespėt žirniukas įsitvirtint. Na bus kaip bus. Nesiruošiu stresuot. Vienu ciklu daugiau ar mažiau mano planavimo sąskaitoj 😁
Nepasiduodanti parašė:
Viskas gerai,mes tam čia ir esam,kad viena kitą išklausyt ir pasidalint 🙂 Tiktai nėra jum už ką savęs plakt. Normalu,jus dqbar apėmus baimė,kad tik viskas būtu gera…
ačiū, stengsiuosi nebesijaudinti.
nes tikrai norisi tik paties geriausio.
Lainė123 parašė:
man 25cd, bet šeštadienį nugarą maudeno ir tuom ir baigėsimanau, kad ir man pokštels
![]()
Man dabar maudena 🙄 jau su visa ekipuote nuejau i wc, bet ziureiu, kad nieko 😀 isskyru yra, bet spalvos jos niekaip neaprasysiu. Nesuprantu, ar yra rausvumo, ar darbo wc rausva sviesa pridejo 😀 ai nu zodziu, bus kaip bus 😀 net nezinau kada mm laukt po pries tai buvusio kosminio ilgio ciklo
Nepasiduodanti parašė:
Nes iš kitų patirčių matau,kad jei vėlesbė,tai gali nespėt žirniukas įsitvirtint. Na bus kaip bus. Nesiruošiu stresuot. Vienu ciklu daugiau ar mažiau mano planavimo…
tai žirniukas tvirtinasi po ov, nesvarbu kada ji tiksliai įvyko
aš kai kalbėjau su gine, sako neužsiciklink ties visais testų sekimais, kartais būna ir kelios ov įvyksta, svarbiausia užsiimti meilę, kelis kartus per savaitę
Fergie_ parašė:
Man dabar maudena 🙄 jau su visa ekipuote nuejau i wc, bet ziureiu, kad nieko 😀 isskyru yra, bet spalvos jos niekaip neaprasysiu. Nesuprantu, ar yra rausvumo, ar dar…
man visiškai nieko, apart to, kad šlapintis labai varo
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai