mamulyte1 parašė:
toks aukstas egzaminuotojas as ji kaip pamaciau toks jis man nepatiko galvojau ne ne tik ne sitas ir bl kaip tycia pakviete mane
Vamzdis turbut... sitas griezciausias kiek mano instruktorius pasakojo
mamulyte1 parašė:
toks aukstas egzaminuotojas as ji kaip pamaciau toks jis man nepatiko galvojau ne ne tik ne sitas ir bl kaip tycia pakviete mane
Vamzdis turbut... sitas griezciausias kiek mano instruktorius pasakojo
Papentukas parašė:
Vamzdis turbut... sitas griezciausias kiek mano instruktorius pasakojo![]()
vamzdis
Papentukas parašė:
Vamzdis turbut... sitas griezciausias kiek mano instruktorius pasakojo![]()
nezinau gali but bet toks grieztokas
Burburbur parašė:
vamzdis![]()
![]()
![]()
cia jo pavvarde
mamulyte1 parašė:
nezinau gali but bet toks grieztokas
Tai man rode pirstu ir sako va sito tai nieko neprasyk, vriednas kaip turi but
imaginary parašė:
Oi ne, mano vyras pernai išlaikė 80proc, o teises jau 4m berods kaip turiĮdomu ar šiemet taisyklių nepamiršęs
O šiaip, vyrai taisyklių atnaujinimais…
Manau ne visi vyrai tomis atnaujintomis taisyllemis domis ? bent jau maniskiui dzin.
seima.seima parašė:
Manau ne visi vyrai tomis atnaujintomis taisyllemis domis ? bent jau maniskiui dzin.
nu šaunuolis. paskuj ir būna tokių žmonių kurie nestoja kai vienas žmogus prie perėjos laukia, nes prieš kažkiek tai metų buvo tokios taisyklės
o ką apie pencininkus kalbėt kur prie ruso teises gavo
Papentukas parašė:
Tai man rode pirstu ir sako va sito tai nieko neprasyk, vriednas kaip turi but![]()
man tai po egzo paaiskino normaliai su sypena ir kai vaziavom sako jus samanta nesinervuokit viskas gerai ir as buna uzgestu
galvoju nu nu tu geriau man klaidu nezymek
seima.seima parašė:
Tai savo vyrui ir sakykit. Mano aplinkoj kažkodėl visi vyrai domisi ir net susitikę aptaria
Kad jūsų vyrui dzin, tai dar nereiškia kad visiem dzin
Burburbur parašė:
nu šaunuolis. paskuj ir būna tokių žmonių kurie nestoja kai vienas žmogus prie perėjos laukia, nes prieš kažkiek tai metų buvo tokios taisyklėso ką apie pencini…
Va va
Galėtų reikėt perlaikyt teises kas 10m, būtų ir žinių atsinaujinimui proga
imaginary parašė:
Tai savo vyrui ir sakykit. Mano aplinkoj kažkodėl visi vyrai domisi ir net susitikę aptariaKad jūsų vyrui dzin, tai dar nereiškia kad visiem dzin
![]()
ne ne, aš tai nenorčiau perlaikyt teisių
manau užtektų ir teorijos
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai