Greta parašė:
O kokie formalumai norint gauti paciam anglijos pilietybe ? Reikia anglu testus laikyti ar dar ka ?![]()
Aisku
Greta parašė:
O kokie formalumai norint gauti paciam anglijos pilietybe ? Reikia anglu testus laikyti ar dar ka ?![]()
Aisku
mamyte.newry parašė:
Sveikos mamytes, ar kuri nestumo metu vartojot antibijotikus? Man yra ausies uzdegimas ir ju prirase, bet kazkaip bijau vartoti, kad nepakenktu vaikeliui...
as geriau antibijotikus kai laukiaus maziuko, nes buvo pulinys issikeles, reikejo butinai... verkiau labai kad reikia gert, bet viskas buvo geria, pasakyk kad laukies israsys nestiprius!
coliuke1515 parašė:
Aiskutai mums su tuo anglisku pasu nk neiseis nesam pradirbe 5 metu, vyras gal butu kokius 4 bendrai sudejus bet ne daugiau...
o tai kodel nenorit airiskos pilietybes ?butu mano vyras neisdirbes 5 metu buciau airiska darius ;)
Greta parašė:
Mes turim lietuviskus ID mergaitems,bet jai atsisakysiu lietuviskos pilietybes tai tada galiu tvarkytis del anglisku? Jai viskas iseis gerai tai mes su vytu irgi pl…
as kiek zinau vaikai 18 gali atsisakyt liet pilietybes ir imt angliska ,bet testus ir turi laikyt,o kaip del maziuku tokiu net neisivaizduoju
nikutis parašė:
as geriau antibijotikus kai laukiaus maziuko, nes buvo pulinys issikeles, reikejo butinai... verkiau labai kad reikia gert, bet viskas buvo geria, pasakyk kad lauki…
aciu uz patarima
phoenix parašė:
o tai kodel nenorit airiskos pilietybes ?butu mano vyras neisdirbes 5 metu buciau airiska darius ;)
O paskui patys kai noresim prasyt pilietybes ar nereiks airiu kalbos testo laikyt? Su vaiku skirtingu pilietybiu nenorim...
coliuke1515 parašė:
O paskui patys kai noresim prasyt pilietybes ar nereiks airiu kalbos testo laikyt? Su vaiku skirtingu pilietybiu nenorim...
nea anglu kalbos testa reik laikyt
kodel sakai skirtingom pilietybem,juk vaikas dvi gali turet
phoenix parašė:
nea anglu kalbos testa reik laikytkodel sakai skirtingom pilietybem,juk vaikas dvi gali turet
Na bet kai sueis 18 ar kiek ten metu vargu ar pasirinks lt pilietybe...
Simoniooke parašė:
Labas mamytes,gal kas zinote,ar gausiu kokia motinystes pasalpa,jei esu bedarbe? Virs trieju menesiu jau birzoj stoviu
manau kazkiek gali gauti, o gal tiesiog isliks bedarbio pasalpa + uz vaikuti i savaite apie 20svaru
kita karta kai eisi atsizymeti ir paklausk
papasakosi mums kas ir kaip
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai