Ramigele parašė:
Net supykino pamacius tave TD , laikas taves nekeicia, esi tokia pat kaip pries daug metu....
Neprisimenu, nepažįstu ir neįdomi, bet vistiek užjaučiu pačią dėl skonio burnoj.
Ramigele parašė:
Net supykino pamacius tave TD , laikas taves nekeicia, esi tokia pat kaip pries daug metu....
Neprisimenu, nepažįstu ir neįdomi, bet vistiek užjaučiu pačią dėl skonio burnoj.
Ramigele parašė:
O cia Legoland viesbucio kalendorius.
Pff. Tai čia dėl to, kad jie Šimonyte tiki
Na ta prasme (jos klauso ir nesuka savo galvos) britų mokslininkai, o paskui ir viešbučių lobistai
O mano nuomone, tai labai gerai, kad viešbučiai ir pramogų parkai užsidaro - nes kitaip būtų pilni pimpianosių, susirinkusių į Omikron vakarėlius.
Viletux parašė:
Nu taip - kada nori tada eini, gali po 4 mėn, gali po 6 mėn, svarbu tik ne vėliau nei 210 dienų. Taip buvo iki šiandien...Nuo šiandien gali po 3 mėn eit, o nuo gruo…
Šiaip tai - na rimtai. Kaip galima paimti visiškai paprastas gaires, ir padaryti iš jų kažkokį suraitytą balaganą kur visiems galima daryt bet ką, ką nori, o kai nori gerai - tai net nesigaus
Lietuva pirmauja pagal sprendimų pagrįstumą ir nuoseklumą, ryškiai...
fenix parašė:
Šiaip tai - na rimtai. Kaip galima paimti visiškai paprastas gaires, ir padaryti iš jų kažkokį suraitytą balaganą kur visiems galima daryt bet ką, ką nori, o kai no…
Gal jie ten ir turi kažką, kuo grindžia tuos sprendimus. Bet nuoseklumo prasme, tai joa, čia jau mūsų niekas neaplenks, ryte vienaip, po pietų jau kitaip...
Viletux parašė:
Pas mane?😂
Neee 😂😂😂 sprendimuose
Ta prasme, dar biškis ir aš jau matau kaip einu pati į tuos mitingus
Šilo_uoga parašė:
Neee 😂😂😂 sprendimuose![]()
Supratau, kad ne man😂, bet į tą betvarkę žiūrint, man pykčio jausmai maišosi su nevaldomo juoko priepuoliais, tai ant pastarojo ir pataikėt😂😂😂
Nors gerai būtų buvę, jei būtumėt atsakius, kad pas mane logikos nerasta ir tada viską man paaiškintumėt, gal pagaliau suprasčiau ką nors🙈
Šilo_uoga parašė:
Ta prasme, dar biškis ir aš jau matau kaip einu pati į tuos mitingus
Viletux parašė:
Supratau, kad ne man😂, bet į tą betvarkę žiūrint, man pykčio jausmai maišosi su nevaldomo juoko priepuoliais, tai ant pastarojo ir pataikėt😂😂😂
Aš manau,kad jie patys irgi nesupranta kas čia vyksta.
Kiekviena diena žiūrėdama žinias juokiuosi iš pasiūtimo.
Man matyt pasisekė, žinias gal 1k/sav. pažiūriu, daugiau neišeina. Tai kažkokių problemų nematau
O gyvenime pasikeitimų nejaučiu, kur reikia įleidžia, vaikai eina į mokyklą/būrelius, tai kaip ir "po senovei" viskas.
Tik vis girdžiu, kad kitose šalyse karantiną įvedinėja, tai jaučiu ir LT netrukus kažkas sugriežtės.
15 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai