fenix parašė:
Pas mus taip visada ir iki pandemijos buvo - tėvų į pastatą niekada neleidžiama, tik į ofisą (reception) jei reikia ko, kartais mugė/renginys salėje (įėjimas iš lau…
Čia mokykloje ar darželyje?😊
fenix parašė:
Pas mus taip visada ir iki pandemijos buvo - tėvų į pastatą niekada neleidžiama, tik į ofisą (reception) jei reikia ko, kartais mugė/renginys salėje (įėjimas iš lau…
Silk parašė:
O toks žodynas irgi iš nevilties? Ar taip kalba išsilavine žmonės? 🤔
O bukais ir avimis vadinti išsilavinimas?
Evighet parašė:
Nieko nebuvo nei mokykloj nei darželyje pas mus. Mes net vaikų pasiimti negalime eiti į vidų 😅 prie durų laukiam kol atves/ateis 🤣
Luxemburge taip pat tevai prie istaigos duru(pradinuku ar mokyklos) laukiam vaiku🙂
Šventes kaip tokios kaip ir niera,tesiog i kiekviena klase ateina Kleeschen (gruodžio 6)atneša dovaneliu vaikai jam padainuoja ir tiek.
Sporto klubo kuriame lankom gymnastika prieš Corona budavo organizojamos šventes,bet dvejus metus paskutinius buna toks drive in 😄dovaneliu dalinimas visi turim i tam tikra vieta automobyliais atvažiot,sustojam i eile privažiojam prie langelio ir gaunam savo paketa🎁.
Domikamo parašė:
Mokykloje (visose mokyklose JK, kiek žinau).
fenix parašė:
Mokykloje (visose mokyklose JK, kiek žinau).
Tai Lietuvoje nemanau,kad be rimtos priežasties tėvai eina į mokykla nebent išsikvečia dukra dar darželinukė,bet kiek žinau dar 1 klasėje mokytojos prašo ateit pasiimti vaikų pačioms mamoms.
Domikamo parašė:
Tai Lietuvoje nemanau,kad be rimtos priežasties tėvai eina į mokykla nebent išsikvečia dukra dar darželinukė,bet kiek žinau dar 1 klasėje mokytojos prašo ateit pasi…
Visų pirma tai pačios mokyklos pastatytos kitaip - pradinės klasės yra kaip kotedžiukai su savo kiemais, įėjimai iš lauko. Mokytojos pasitinka/išlydi tarpdury, tėvai lieka lauke. Kaikur dar būna vaikai išrikiuojami į eilę ir sueina kartu vorele, o ne atskirai. Kaikurios mokyklos kaip ir JAV - turi atvykimo žiedą, kur privažiuoji ir paleidi vaiką tiesiai iš automobilio, personalas pasitinka.
Silk parašė:
O toks žodynas irgi iš nevilties? Ar taip kalba išsilavine žmonės? 🤔
😂😂 Iš kokios nevilties?
tai taip aš neišsilavinus, nes šiais laikais norint būti išsilavinusiu, užtenka tik pasiskiepyti
fenix parašė:
O man kaip keista, dukra pradėjo parošiamają lankyti jau mokykloje, sūnus pradėjo darželį lankyti, ir negalima įeiti ( nors anksčiau buvo galima 😅) tai dabar ir net po 30min stovim už durų kol vaikai (mokykloje) susiruoš išeiti laukan 😅 viskas kaip ir gerai, man netrukdo realiai, tik keista ir baisiai šalta kartais būna 😂😅🤣🙈
Domikamo parašė:
Pas mus į darželio vidų galima įeit,bet į klasę yra ant durų skambutis,paskambini ir atveda vaiką😆 matyt plinta tik klasėse,koridoriuose neplinta🤭
Na kolidoriai dažniausiai labiau vėdinami. O šiaip apskritai, ne vien koronos atveju yra geriau nesitrinti šiknomis. Aš nieko prieš nematau, aš mėgstu didesnes erdves, tai man trintis nepatinka išviso, bet keista biški su tais laukimais už durų, nes nepratųsi esu
Evighet parašė:
Na kolidoriai dažniausiai labiau vėdinami. O šiaip apskritai, ne vien koronos atveju yra geriau nesitrinti šiknomis. Aš nieko prieš nematau, aš mėgstu didesnes erdv…
Na pas mus tai tie koridoriai tikrai nevedinami,kituose darželiuose irgi taip pat kaip pas jus laukia tėvai lauke.
O man keista tas jog vaikas vistiek ateina iš šeimos jeigu tėvai serga tai tikėtina,kad vaikas irgi sirks juolab,kad iš mažų vaikų darželinukų nėra net skiepyjami. O kas svarbiausia vaikus sloguojančius,čiaudinčius ir kosinčius priima suprantu,kad tėvai gal būt neturi kur palikti,na bent jau per pandemija būtų atsakingesniai. Dukra savaitę palanko ir dvi savaites namuose.
O kai paklausiu ar buvo sergančių vaikų pradeda vardinti,kad vienas blogai jautėsi,kitam nosis bėgo,kitas labai smarkiai kosėjo.
Aišku viskas vyksta dėl mūsų saugumo, bet iš tikro tai pikta,kad pas mano dukra tėvai visi paskiepyti,o negalėjom net šventėje dalyvauti vaikų,o tuo tarpu Lietuvoje vyksta tokio masto renginiai.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai