2021.11.16 13:00 (prieš 4 m.)
Aurumaa parašė:
Bet gi vienas pagrindinių pasipiktinimų dėl gp ir buvo, kad kodėl į dideles parduotuves tik su gp. Vadinasi nesiskiepijusiems labai tos pardutuvės rūpi, kitaip nesi…
Tai tie vadinami antivakseriai gal būtent ir piktinasi dėl gp pasų,o ne dėl pačių skiepų. Išvis antivakserių Lietuvoj gal tik kokie 10% ,o daugiau manau puikiai žino kas buvo praeitį ar net prisimena,todėl ir nesiskiepija dėl gp,o ne todėl,kad skiepai kažkoks blogis.
Andreaciki parašė:
Man atrodo, kad tiesiog yra tokia grupė žmonių kurie viskuo gyvenime yra neoatenkinti ir bambadėl visko.
Man taip pat tenka susidurti su tokiais žmonėmis,bet man niekada neteko tokių matyt mitinguose,nes paprasčiausiai jiems neidomu geriau pagert kokiam "chatoj" negu kažkur nueit nebent kas nors kokio vynelio įpiltų ir išvis nemanau,kad kas nors iš jų žino apie tos mitingus,nes neturi jokių soc.tinklų ir tuo labiau žinių nežiūri. Aš atsimenu,kai mokinausi istorija Nijolė Sadūnaitė buvo vadinama visokią antivalstybininkė ir visokiais kitais epitetais (kaip dabar vadinami šeimų maršo dalyviai) buvo ištremta už "tikėjimą", tai kad nebūtų taip,kad mes būsim baudžiami už "netikėjimą" ar nepakankama tikėjimą mokslu. Žiūrint iš Australijos pusės tai neskiepytiems žmonėms nebus leidžiama išeit iš savo namų.