2021.11.16 03:15 (prieš 4 m.)
Jagle parašė:
Praktiskai kiekviename mieste yra covid skyrius, bet cia normalu tik pagal jus. Tas medicinos personalas anksciau buvo skirtas kitoms ligoms gydyti. Jus verkiate, k…
Vėl paneigsiu miitą, kad kitų ligų dabar negydo ir papasakosiu pavyzdį iš artimiausios aplinkos, o ne, kad bobutě papasakojo. Spalio gale seses vyrui padarė plaučių rentgeno nuotrauką
. Gydytojai kilo įtarimas dėl vėžio. Tai jau tą pačią sav. jis gavo skubią konsultaciją Santariškèse pas pulmunologą kai tuo metu LT buvo pats susirgimų pikas. Visi tyrimai jam buvo atliekami labai greitai.
Mamuliux parašė:
Netikiu, kad dėl baimės susirgti pasiskiepyjo kas čia sakosi. Tikrai aplinkybes privertė, gal darbas, gal mokslai, gal kad galėtų važinėti, gal dar kokios priežasty…
o jus į viską sugebat žiūrėt tik iš savo varpinės????
Jei jūs tarkim nemėgstat pėlěsinio sūrio tai tikrai nėra pasaulyje žmonių kurie jį mėgsta
Na ir koks tas mano kitas motyvas turėjo būti skiepytis kai sėdžiu namuose su kūdikiu
ir į darbą tik kitą rudenį planuoju, užsienyje nebuvau ir iki rudens neplanuoju ten vykti, jokių grupinių užsiėmimų nelankau, vasarą dar GP niekur nereikėjo kai skiepijausi.... Įdomu koks??? Arba mano vyro darbe iš 2000 darbuotojų jau birželio viduryje 90 proc. pasiskiepijusių buvo. Ir pas juos dauguma turi galimybę dirbti iš namų ir dar iki pandemijos dalis taip dirbo. Net dabar va kai mano vaikai serga Covid pagal įstatymus skiepyti dar neprivalo saviizoliuotis, bet kadangi jų įmonė atsakingai žiūri yra prašymas net ir pasiskiepijusiems dirbti porą sav. iš namų....
O aš tuo tarpu labai džiaugiuosi, kad dėka skiepų dabar neužsikrėčiau, nes tikrai su tokia prasta savijauta kokia būna sergant Covidu dar prižiūrėti 4 vaikus būtų labai sudėtinga..... Mano mama dabar jau 2 sav. nepakyla iš lovos beveik, nes begalinis silpnumas.... Jau apie tokį blogesnį scenarijų kaip galimybė pakliūti į ligoninę net nekalbu.