2021.11.14 21:55 (prieš 4 m.)
dovais parašė:
Dar nepamirskim,kad dalis yra mirusiu nepraejus tam tikram laikui po skiepo,bet priskiriami prie neskiepytu
Jo šiaip skaičiavau kažkada kiek žmonių galėtų būt imunizuotų tai velnias tikrai labai daug,o kiek dar galėjo būt persirgę ir to nejautė,kažkaip taip galvoju,kad tuos skaičius biški meluoja.
Milė Kamilė parašė:
Blet jum plaukų slinkymas lygi reakcija su smegenų pažeidimais ?
Aš aiškinu nesirgau sunkiai.
Milė Kamilė parašė:
Ligonines vadovas nusipirks diplomą. Kokį ? Ir nuo kada ligonines vadovas dirba gydytoju 😂 kiek žinau ligoninei dažnai vadovauja nieko bendro su medecina neturintys…
Eina sau ligoninės vadovas be medicinos diplomo???!!! Kur čia taip,nenorėčiau į tą ligoninę pakliūt?
Mamyciuke123 parašė:
O aš nežinau ką daryti, dar nesu pasiskiepyjusi ir planuojam kūdikį, kazin ar pasiskiepyti dabar, ar kai jau pagimdysiu.vis dėlto reikės jau 3doziu 🤔
Manyčiau kol planuojat pasiskiepykit, neaišku kada turėsit leliuką,gal būt kai gimdysit nebus bangos ir nereiks to trečio skiepo būnat nėščia ir tada galėsit pasiskiepyti kai maitinsit.
Andreaciki parašė:
Manau, kad dar iki GP įvedimo valdžia turėjo geriau padirbėti su komunikacija ir žmonių švietimu.
Man tai labai keista dėl to grįžimo iš užsienio ta prasmę jeigu šalis patiria banga ir esi skiepytas tai gali važinėtis,bet kur,o grįžus nereikia savizoliuotis kažkaip nelogiška jeigu grįžti iš paveiktų šalių ir nesvarbu,kad esi skiepytas ar ta šalis turi aukštą pasiskiepijimo procentą vistiek turėtų laikytis karantino grįžęs asmuo,kai dar Lietuva turi daug emigrantų tai ypač manau turėtų tą iš užsienio grįžimą griežtinti.
Evighet parašė:
Blin man ta Milė Kamilė grynai kaip vabaliukas 😅 žiauriai aršios nuomonės 😅🙈
Jo net vieną kartą pagalvojau,kad čia tapati narė ir rašo ir kur jinai dingus tuoj čia visas nares iškoliuotų.😁
Mamuliux parašė:
Bet jie save laiko educated, bet koks purvas ėjo iš burnų, galvojau educated taip nesielgia.
Čia valdžia labai prisidėjo pasisakymu nebendraukit su nesiskiepijančiais ir paskui visi sekejėliai per grupes pradėjo dalintis,o čia tas skiepyti ir neskiepyti prie ko juk tiek tie užkrečia,tiek tie gal mažiau,bet vistiek esmės nekeičia.