Svajotojas parašė:
Jau 9 d kaip terlioja. Nesitikejau kad sitiek ilgai. Gerai,kad dar negausiai.
Senai spiralę turite?
Svajotojas parašė:
Jau 9 d kaip terlioja. Nesitikejau kad sitiek ilgai. Gerai,kad dar negausiai.
Senai spiralę turite?
Svajotojas parašė:
O kokie pozymiai atsiradus cistai?
Man panašūs kaip kad laukiausi, pykinimas, svaigulys.
Svajotojas parašė:
Merginos,kiek jum dienu yra menesines? Klausiu tu,kurios su spirale.![]()
Dingo visiškai
svetlanos10 parašė:
Senai spiralę turite?
Ne,1.5 menesio
Svajotojas parašė:
Ne,1.5 menesio
Tai dar susitvarkys. Man irgi taip buvo ilgai, net išsigandau kad nesamone. Bet po 3 mėn kažkur susitvarkė
as issiemiau nehormonine spyrale, nes buvo kosmaras visai netiko. galiausiai neistverus 3 metu issiemiau nes buvo kosmariski skausmai. visa spyrale buvo isisukusi i kiauside net siuliu nesimate. zodziu ismesinejo mane gerai. atliko visus tyrimus ir pasiule mirena. ziuresiu kaip su ja man.
ramintiulka parašė:
as issiemiau nehormonine spyrale, nes buvo kosmaras visai netiko. galiausiai neistverus 3 metu issiemiau nes buvo kosmariski skausmai. visa spyrale buvo isisukusi i…
Mirena irgi su siulaias.tai tokiu dalyku irgi nutikt gali manau.
ramintiulka parašė:
as issiemiau nehormonine spyrale, nes buvo kosmaras visai netiko. galiausiai neistverus 3 metu issiemiau nes buvo kosmariski skausmai. visa spyrale buvo isisukusi i…
Su tom paprastoms sake taip buna.Mano sesei vos gimdos nepasalino ant tiek ji buvo i augus.
Anemun parašė:
Su tom paprastoms sake taip buna.Mano sesei vos gimdos nepasalino ant tiek ji buvo i augus.
Man irgi buvo nekazka su paprasta varine,db mirena turiu,tfu tfu tfu esu patenkinta.pradzioj pavargau db gerai.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai