Ema0721 parašė:
O sakykit tokios šeimyninės palatos reikia prašyt ir mokėti pinigus ar ten visos tokios palatos yra?![]()
Mokėti reikėjo,parą 10e. Buvo. O dėl prašymo,tai paklausė ar liks vyras po gimdymo ir tada guldo į mokamą palatą dvivietė.
Kalno g. 40, TelšiaiEma0721 parašė:
O sakykit tokios šeimyninės palatos reikia prašyt ir mokėti pinigus ar ten visos tokios palatos yra?![]()
Mokėti reikėjo,parą 10e. Buvo. O dėl prašymo,tai paklausė ar liks vyras po gimdymo ir tada guldo į mokamą palatą dvivietė.
Belisima1 parašė:
Sveikos, naktinius gimdykloje duoda? Epidūrà?
Taip duoda ,jei savo neturit ir epidūra
raimukas27 parašė:
Hmm, o gal geriau nusipirkti..
Belisima1 parašė:
Hmm, o gal geriau nusipirkti..
Aš tai į gimdyklą savų neturėjau gaila buvo 😊 ,tik į palatą.Manau ir nereikia tie naktinukai susidirba ,geriau jų 😊
raimukas27 parašė:
Aš tai į gimdyklą savų neturėjau gaila buvo 😊 ,tik į palatą.Manau ir nereikia tie naktinukai susidirba ,geriau jų 😊
O dėl epidūro neburnoja, kad neturi? Nes klp pamenu burnojo prieš 7metus😀
Belisima1 parašė:
Man buvo planinis cp ,jie nieko nesakė,kad reikia turėti,na nežinau nebent jus norit pati epiduro,tada gal ir reikia vat šito tai nežinau.😊😁
Belisima1 parašė:
Tai kad dabar tikrai epidura turi atlikt nemokamai, nieko nereikia turet. ;)
raimukas27 parašė:
Net neklausė ar turiu savo, liepė apsivilkti jų naktinius. O kam savo kruvinti?
Jie net po gimdymo laikinam uždėjo ligoninės kepurytę vaikui. Klausiau, kodėl ne mūsų, tai pasakė, kad gaila iškruvinti. Saugo mūsų daiktus
Jau vežant atgal į palatą, uždėjo mūsų
Belisima1 parašė:
Telšiuose lyg ir nereikia nieko pirkti savo. Bijau pameluoti, bet lyg buvo kažkada facebook storiuose atsakyta į klausimą apie epidūrą. Bet gal atmintis apgauna.
Jie labai faini - visada galite parašyti į jų fb ir paklausti, gana greitai atrašo. Ar paskambinti į skyrių - tikrai atsakys.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai