karolina.kot parašė:
Stokke Trailz auksciausias koki teke matyt🙂
Vo dėkui! Kaip tik į šį modelį buvau atkreipus dėmesį.. na tai reiks rimčiau tada pasižiūrinėti. 👍😁
Jeigu norite išsirinkti tokį vežimėlį, dėl kurio vėliau netektų gailėtis, visų pirma turite aiškiai suprasti savo poreikius. Skaityti
visą straipsnįkarolina.kot parašė:
Stokke Trailz auksciausias koki teke matyt🙂
Vo dėkui! Kaip tik į šį modelį buvau atkreipus dėmesį.. na tai reiks rimčiau tada pasižiūrinėti. 👍😁
jjn_ parašė:
Sveiki. Gal kas patartų kokios firmos vežimėliai (lopšiniai) yra dydeli (iš aukščio turiu omenyje) ir su reguliuojama rankena, kad tiktų aukštiems tėvams? 😅…
Laba diena. Parduodu Inglesina Aptica XT. Labai didelis lopšys ir aukštiems žmonėms su
jjn_ parašė:
Modute parašė:
Sveikos! Šitos temos visiškai neseku, gal jau buvo toks klausimas, bet šiandien kažkaip perskaičiau, kad mamos perka sportinukus ir vokelius, neperka vežimėlio su l…
tai žiūrint, kokio dydžio vaikas, kokiu tempu auga, kokio dydžio lopšys. pvz., aš turiu milli prime 3in1. mums jau 9 mėn, bet dar turbūt tilptume į lopšį. bet prieš kokį mėnesį perėjom į sportinę dalį vien dėl to, kad vaikui jau norisi būti sėdom ir žvalgytis. tai mes lopšį naudojom 8 mėn., kiti tempia tik 3-4 mėn, nes paprasčiausiai vaikas netelpa.
Laba diena,sakykit mamytes,esu busima pirmakartė mama Liepa tampu,renkamės vežimėli,klausimas būtų toms kurios pirmagimiams savo rinkotės,arba gal kas turėjo ar turi:
Tutis Nanni 3in1
X-Lander pulse 3in1
Noordi Sole 3in1?
Mes norėtume,patogaus lengvo nes gyvenam 4a,greit sulankstomo,manevringo minkštai riedančio ne barškučio su gera amortizacija,tik kai busima pirmakartė mama neturiu žalio supratimo ačiu pasisakusioms mama žema tėtis aukštas vežimas skirtas bus mieste ne kaime ;)
Deimantė314 parašė:
Laba diena,sakykit mamytes,esu busima pirmakartė mama Liepa tampu,renkamės vežimėli,klausimas būtų toms kurios pirmagimiams savo rinkotės,arba gal kas turėjo ar tur…
Tai nei vienas iš šitų. Dideli, sunkūs ir griozdiškai susilankstantys (tutis ir noordi yra to paties gamintojo ir tokios pat važiuoklės, apie xlander nežinau). Lengvas, tvirtas ne barškalas bus bugaboo. Taip pat rekomenduoju žiūrėt miesto vėžimus: muuvo, oyster, cybex balios s lux, carello ir panašiai.
Offwhite parašė:
Tai nei vienas iš šitų. Dideli, sunkūs ir griozdiškai susilankstantys (tutis ir noordi yra to paties gamintojo ir tokios pat važiuoklės, apie xlander nežinau). Leng…
Bet bugaboo labai žemi,siauri ir maži lopšiai.. mes turim milli Prime. Super! Mums buvo svarbu,kad tilptų į nedidelę bagažinę. Bet lopšys didžiulis - naudojom 8 mėn (dar ir toliau būtų vaikas tilpęs,bet jau norėjo sėdėti). Rieda fantastiškai. Minusas gal tik tas,kad ranketa nepersimeta į kitą pusę (kai jau naudojam sportinę dalį) - reikia visą viršutinę dalį nuimti ir persukti į kitą pusę.
Faustaa parašė:
Bet bugaboo labai žemi,siauri ir maži lopšiai.. mes turim milli Prime. Super! Mums buvo svarbu,kad tilptų į nedidelę bagažinę. Bet lopšys didžiulis - naudojom 8 mėn…
Lopšiai jokiais būdais nėra maži. Kaip tik, bugaboo sportinė turi ergonominę padėtį, į ją be 6 mėn nerekomenduojama sodint, todėl lopšio turi užtekti ilgam ir jie dideli. Senieji modeliai buvo žemi, bet naujieji foxai ir cub yra tikrai normalaus aukščio. O rankenos permėtimo funkcijos daugelis naujųjų modelių nebeturi visai.
Offwhite parašė:
Lopšiai jokiais būdais nėra maži. Kaip tik, bugaboo sportinė turi ergonominę padėtį, į ją be 6 mėn nerekomenduojama sodint, todėl lopšio turi užtekti ilgam ir jie d…
naa, kiek aš mačiau realiai jų - tai lopšiai maži, siauri ir pan. ir dabar daug vaikų gimsta pakankamai dideli, tai jau 4-5 mėn netelpa į lopšius.
Faustaa parašė:
naa, kiek aš mačiau realiai jų - tai lopšiai maži, siauri ir pan. ir dabar daug vaikų gimsta pakankamai dideli, tai jau 4-5 mėn netelpa į lopšius.
Vizualiai jie gali atrodyti maži, bet visada lyginti reikia pačius čiužinius. Nes gamintojai ir net skirtingai išmatavimus nurodo: vieni vidinius, kiti išorinius matmenis.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai