lelyte.agne parašė:
todel kad naktimis ji labai blogai miega ir daznai papuli ima
naktiniu zindymu nutraukimas negarantuoja, kad vaikas ismiegos ilgiau ar net visa nakti.....
lelyte.agne parašė:
naktiniu zindymu nutraukimas negarantuoja, kad vaikas ismiegos ilgiau ar net visa nakti.....
lelyte.agne parašė:
jai reikia ne tik maisto,bet ir mamos,jus jai pati svarbiausia pasaulyje ,dziaukites kol esat tokia reikalinga
JusteK parašė:
na taip bet tai tikrai vargina ji pradeda mazdaug nuo 12 ir tada kas valanda esu priversta guldytis su savimi lovytei ji miega tik kelias valanda, o ir siaip daktare sako kad nakti skrandukas turi ilsetis
JusteK parašė:
as isvis neisivaizduoju ,kaip reiketu nutraukti naktinius maitinimus? neduoti ir tiek? tai jau vaiko traumavimas gautusi...
lelyte.agne parašė:
na taip bet tai tikrai vargina ji pradeda mazdaug nuo 12 ir tada kas valanda esu priversta guldytis su savimi lovytei ji miega tik kelias valanda, o ir siaip daktar…
ji nusiramina prie papulio,jeigu neduosit,ji kelsis ir toliau,bet reks... kantrybes mamyte,tai amzinai nesites,tikriausiai siuo metu mergyte patyre daugiau ispudziu arba dantukai dygsta...
lelyte.agne parašė:
na taip bet tai tikrai vargina ji pradeda mazdaug nuo 12 ir tada kas valanda esu priversta guldytis su savimi lovytei ji miega tik kelias valanda, o ir siaip daktar…
na ir tegu miega salia, taip abi ilgiau pailsesit, nei kilnotis is lovos i lova. mp greit susivirskina, taip kad nakti skrandis nera apkraunamas, nereik sapaliot nesamoniu. gali buti, kad kaip tik dantys kazkurie kalasi, gal net keli vienu metu. o ka zadat duot vietoj mp, kai nakti atsikels?
JusteK parašė:
na ir tegu miega salia, taip abi ilgiau pailsesit, nei kilnotis is lovos i lova. mp greit susivirskina, taip kad nakti skrandis nera apkraunamas, nereik sapaliot ne…
net nz o ka deretu?
lelyte.agne parašė:
net nz o ka deretu?
tai jeigu jus klausote daktares pasakymo, kad skrandis turi ilsetis, tai taip iseina, kad nieko negalima duoti. isivarysite save i kampa, kai vaikas reks ir reikalaus mp, o jus neturesite jam ka pasiulyti. misinukai, arbatos, ypatingai saldintos, yra daug didesnis blogis nei mp. beveik galiu garantuoti, kad vanduo taip pat jusu negelbes, nebent kokiom keliom minutem, bet paskui vel prasys mp.
taigi, tikrai gerai pagalvokite, ar verta mp atimti, nes praktiskai apart to- nelabai yra ka daugiau pasiulyti. o ir tokie ritmai amzinai nesites....nusiteikite, kad visam tam ateis pabaiga, negalvokite, kokia jus vargse, ar koks vaikas nenormalus, kad nemiega ir bus lengviau. priimkite visa tai naturaliai, jog siuo metu taip turi buti, tai yra naturalu ir normalu
lelyte.agne parašė:
net nz o ka deretu?
nieko apart pienuko
Prisikankinsite jei nemaitinsite
reks, prasysis, o jus bandysite duoti kazka kita, netiks, spjaus ir vel reks
esu tikra kad tikrai gali buti ir toks scenarijus
zinoma jums to nelinkiu. Mamos pienukas netik pavalgymas, tai ir nusiraminimas
jokia arbata, joks misinys to nepakeis
as neisivaizduoju kaip reiketu nutraukti maitinimo nakti
per daug tyngiu kelinetis ir daryti kazka kita
man uztenka tik kruti paduoti ir toliau miegu
o kodel sunku vaikuti salia guldyti? juk tai taip patogu
aj15 parašė:
nieko apart pienukoPrisikankinsite jei nemaitinsite
reks, prasysis, o jus bandysite duoti kazka kita, netiks, spjaus ir vel reks
esu tikra kad tikrai gali bu…
na visu pirma todel kad sunku issimiegoti miegu visada ant vieno sono o antra nebera artumo su vyru jau beveik metai nes mazoji miega per viduri , na bet manau kaip nors kaip jus sakote tai ne amzinai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai