wxz 4 parašė:
SVEIKUTES AS PAGIMDZIAU TRECIA VAIKELI 40M IR NESIGAILIU NEI KIEK JAM DB 1M IR 8MEN VYRAS DAR NORI VAIKU NET NZN KA IR DARYTI I I
Kokia jus drasi ir laiminga moteris! Aisku gimdykite dar!
Šiuo metu vidutinis gimdyvių amžius Lietuvoje – beveik 30 m., tačiau nemažai moterų kūdikių susilaukia ir perkopusios 35–40 m. Skaityti
visą straipsnįwxz 4 parašė:
SVEIKUTES AS PAGIMDZIAU TRECIA VAIKELI 40M IR NESIGAILIU NEI KIEK JAM DB 1M IR 8MEN VYRAS DAR NORI VAIKU NET NZN KA IR DARYTI I I
Kokia jus drasi ir laiminga moteris! Aisku gimdykite dar!
wxz 4 parašė:
man 39-laukiames 4 leliuko
na,gal ir bus nelengva,bet ir smagu tuo pat metu
wxz 4 parašė:
O jus pati dar norit vaiku daugiau? Na jai jusu sveikata gera tai kodel gine .Man irgi 40 bet jau vaiku daugiau neketinu daugiau tureti. Nes ypac po antro gimdymo sveikata labai paslijo.
Anzelika 17 parašė:
Oj o man 44 ir turiu stebuklele 2-ju menesiu. Ji jau trecia pas mane.
Tai mes bendraamžės
Mano irgi trečias
Manau ne į metus reik žiūrėt, o į sveikatą. Stebėjaus pati savim, kai nešiojau savo pagranduką- jokių problemų
. O ligoninės pilnos jaunučių mamyčių su visokiausiom bėdom...
Mūsų visuomenėje vis dar gajus tarybinis ,,paveldas''- visi turi būt vienodi: gimdyt tam tikro amžiaus, tam tikrą vaikų skaičių, tam tikru amžiaus skirtumu tarp jų. Šia prasme esu išsišokelė-kaip aš čia drįsau pagimdyt 41...
Ir dar jaučiuos tiesiog begėdiškai laiminga
Labukas mamytės ?
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Susiplanavom pagranduką ? . Nors daug kas sakė gerai pagalvokit, šiais lsikais sunku pragyventi ir t.t. Bet ir su pirmais vaikais taip pat buvo, pradžia sunki, pradėjom abu nuo šaukšto ir šakutės, bet išgyvenom ir puikiai ? tikiu kad ir toliau taip bus . Gyvensim ir išgyvensim ?
Kristi79 parašė:
Labukas mamytės ?
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Susiplanavom pagranduką ? . Nors daug kas sakė ger…
Sveiki prisijungus
Sveikinu
Diatrix parašė:
Tai mes bendraamžėsMano irgi trečias
![]()
Manau ne į metus reik žiūrėt, o į sveikatą. Stebėjaus pati savim, kai nešiojau sav…
Sutinku su jumis. Mano ginekologe net gi prase " pagulekite ligonineje bent savaitele.nes amziuz maza ka..."
Kristi79 parašė:
Labukas mamytės ?
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Susiplanavom pagranduką ? . Nors daug kas sakė ger…
As tai dvi dukrytes auginau be pampersu i be skalbenkes buvo tokia tarybine Riga. O dabar . Eh.... gimdyti ir gymdit.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai