Eckaja parašė:
Labukas Mamytes ir Busimos ;) visai lako neturiu uzsukti cia, nieko neperskaiciau. Mano mazoji daug demesio reikalauja, bet gerai tas kad naktim miega po 5-6 val duoda man pailset
Tai va papasakosiu savo istorija
Atsiguliau i ligonine pirmadieni 24 diena 10 val su manim kartu atsigule ir angle irgi pernesiojusi. 11 val mums idejo i gimdos kakleli siuliukus skatinancius, ji pradejo saremius jaust jau 15 val o as 16 val man jie tesesi tik pora valandziukiu, o ji prasikankino iki ryto. Atejo antradienis, niekas neivyko, tada 11 val abiem vel dejo tuos siuliukus o senus isiminejo, pasirodo as pameciau pirmaji. Po sesiu val juos vel iseme ir padare swepa, pas mane buvo atsivere jau 3 cm. Laukem kada atsilaisvins gimdyklos kad nuleist vandenis, bet vis buvo bizi. 2 val nakties man prasidejo saremiai iskarto pastovus po 5-6 min, nuo tada jau miegot nebegalejau, bet kenciau saremius ryte buvau nuejusi ir i vonia pagulet, kazkur 12 val dienos prasidejo nereguliarus saremiai po 3-6 min ir skausmas vis ilgejo, 14 val nebeapsikentus prasikankinus sesei liepiau kviesti mw kad kazka darytu, kaip tik buvo pasikeitus pamaina tai atejo jaunute mw viska greit sutvarke ir atsirado jau vietos ne tik man, bet ir tai anglei. Persikelem i kita auksta i atsira gimdymo kambary. Patikrino mane tebuvo tie patys 3 cm nors praejo 10 val nuo paskutines apziuros. Nuleido vandenis, saremiai prasisejo kas 2 min ir truko beveik 2 min prasikankinau, duju neimiau iskarto. Suleido vaistus kad numalsinti skausma,vaistai turejo veikt 4 val, man padejo tik 15 min. Nieko negalejo daugiau daryt kol nepraeis 4 val, pradejau uostyt dujas, nusisnekejau, visai buvau isejusi is saves, su visais sventaisiais snekejau, rekiau nesavu balsu, skausmas buvo juodas, 20 val mane vel patikrino 5 cm , rekiau nesamone kaip taip gali but.. vandenu buvo pas mane tai ohoho, vis keite ir keite paklotelius, apie 21 val padare epidiura, reikejo atsisesti tai kai atsistojau vel bala didziausia, dziaugiausi kad vandenys nezali
epidiuras pradejo veikt po pusvalandzio, dar pastate laseline kad skatintu kakleli atsivert tai jau 23 val turejau 8-9 cm. 1val nakties jau buvo 10 cm ir pasake kad 2 val pradesim stumima. Po epidiuro nieko nejauciau tai dar kazkokia laseline pastate. Ir atejo ta lemtingoji 2 val nakties, sako mw ruoskis as tau pasakau kada saremis o tu stumk. Na ir ji jau man sako saremis, o as sesei sakau vemsiu
ir isvemiau visus skyscius kai prigeriau uostant dujas, tada buvo gerai ir prasidejo stumimas, ir nuluzdavau tarp tu saremiu ir vel pazadindavo mane sesuo
artejo trecia val susirinko daugiau daktaru, jau kudikis beveik islindo ir mw sako "10 svaru" as iskarto sesei sakau "jie cia lazinasi?"
paskuj tik daejo kad pas juos svorio vienetas toks
Gime 3:05 iskarto uzdejo man ant krutines kudiki su daug daug plauku
praejus keliom minutem klausiu kas gime nes nieks nieko nepasake
sako mergaite
kai gime iskarto atsigavau ir buvau zvali zvali
Lauktas mano stebuklelis atejo
nunese pasvert ir kai pasake svori nepatikejau, sakiau pakartokit 4.880 kg didziule mergaite
paklausiau ar labai suplysau tai net pati nustebau, 2 siules viduj ir 1 isorine. State vel laselines nes labai daug kraujo netekau, praejus gal valandai, sukilo auksta temperatura, visa slapia buvau, tiesiok plaukiau, dejo saltus kompresus, o as visai nieko nejauciau ir sakiau kad gerai jauciuosi
Sulasino antibiotikus ir pradejo kris temperatura. Klausiu mw gal galiu eit atsipraust ji man sako nejuokauk, nukrisi vietoj
tai paskuj ir uzsnudau su maziuke valandelei
kai prabudau ir pamaciau ja salia buvau labai laiminga
Mano dukryte gime senelio gimimo diena, nieks nebutu pagalvojes kad sulauks 27 dienos
Tai va tokia ta mano istorija, jauciames gerai, pieno turiu tai gal dar trim naujagimiam
sakiau reiks eit i turgu
mes cia antra diena ligoninej
Saunuole mamyte, tavo istorija tikrai verta demesio, tiek prasikankinai.... svarbiausia, kad dabar esi laiminga ir turi pienelio!!!
Desimt kartu valio!!!