relusi parašė:
As jau esu sugalvojus, ir vienam ir kitam variantuiduosim du lietuviskus vardus. Man grazu
![]()
O kokius,jei ne paslaptis?
relusi parašė:
As jau esu sugalvojus, ir vienam ir kitam variantuiduosim du lietuviskus vardus. Man grazu
![]()
O kokius,jei ne paslaptis?
Fili parašė:
Sveikinimai visoms naujom prisijungusiom busimom mamytem![]()
![]()
Noriu paklausti Jusu, ar Jus jauciate daug nestumo pozymiu? Nes man apart to, kad truputeli jautrus speneliai ir miego noras-daugiau nieko!
vemimas,istisinis pykinimas,nuotaiku kaita,nuovargis,miego norejimas ir truputi jautri krutine,tokia visa "puokste" turiu
o tu tik dziaukis,kad viskas sitaip lengvai
sveikos merginos
pagaliau ismiegojau,idomu ka nakti veiksiu
kiek daug prikalbejot
as net negalvoju dar apie vardus, dukrytei varda isrinko vyras,kai pasiule tai ir prikibo,jokie vardai grazus nebebuvo. pries 2metus sapnavau kad turesiu sunu,kad jis atejo sako: esi mano mama,sake kad jis Nojus. kazkiek tikiu kad gali but sunus,nes dukryte pirma pasake tetis o ne mama,o prietaras kazkoks ir yra kad koki pirma zodi vaikas pasako tas antras ir gims. bet nelabai as prietaringa,logiskai pagalvojus kai dukryte augo tai tetuko zodi girdejo daugiau nei mamytes....bet jei ir butu sunus Nojumi as jo nevadinciau,kazkaip man nelimpa as vardas,visur ju pilna.
GiedreGu parašė:
Sveikos, katik gryzom is ginekologes, patvirtino mums kad tikrai laukiuosiIr pirma karta pamaciau savo zirniuka
Beje gine sake kad musu leliuko "namelis" keistai didelis, tai per sekanti vizita bandys paieskoti antro zirniuko
![]()
sveikinu
dvigubas dziaugsmas nusimato
GiedreGu parašė:
Sveikos, katik gryzom is ginekologes, patvirtino mums kad tikrai laukiuosiIr pirma karta pamaciau savo zirniuka
Beje gine sake kad musu leliuko "namelis" keistai didelis, tai per sekanti vizita bandys paieskoti antro zirniuko
![]()
kaip fainai, bus du žirniukai gal
Fili parašė:
Sveikinimai visoms naujom prisijungusiom busimom mamytem![]()
![]()
Noriu paklausti Jusu, ar Jus jauciate daug nestumo pozymiu? Nes man apart to, kad truputeli jautrus speneliai ir miego noras-daugiau nieko!
Manes irgi nepykina, tik labai skauda krutine( pampsta nerealiai), kartais meto i sonus, ir istisai jauciuos pavargus, noriu miego.
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai