iliuzija parašė:
sveika prisijungusi,aiskus,kad viskas bus gerai![]()
dekoju uz palaikyma
iliuzija parašė:
sveika prisijungusi,aiskus,kad viskas bus gerai![]()
dekoju uz palaikyma
Toffifee parašė:
dekoju uz palaikyma![]()
![]()
Sveika prisijungus
kur pilvelis tavo?
Toffifee parašė:
dar nezinau tikslaus skaiciuko savaiciupagal TD jau 7 bet man rodos dar tik 5
galvoju gal gine pasakys mazdaug
![]()
![]()
![]()
aiskutis
Toffifee parašė:
kaip sveikatele majaaa ?![]()
![]()
puiki, bent pakolkas, kazkaip net keista, kad taip gerai, ar normalu?
kaip tu jautiesi?
Toffifee parašė:
as dar netikiu![]()
kazkaip nesitiki man, man atrodo pradeda pykinti karts nuo karto ( bet nevemiau ne karto )
![]()
o man nieko, buvo kelis kartus, kad silpna pasidare ir galvojau, kad gal jau supykins, bet nieko kazkaip, o va krutine tai skauda labai ir temperatura laikosi 37, dar pilveli kartais pamaudzia
o negali buti, kad pats pilvas toks kazkoks kietesnis, arba jau man cia vaidenasi
iliuzija parašė:
vajetau,tai tau dar blogiau buvo,o mane ten istisai guode (vemiau iki 26sav.),kad tokiu moteru vienetai,kad sitaip vemtu ir sitaip tas lasalines statytu (man du kartus savaitej jas state),o tau isvis pagerintas variantas kliuvo,net iki pat galo su wc draugauti. O tai lasines matyt dazniau state,nes vistiek sitiek skysciu netekti. Ir matyt labai mazai priaugusi kg buvai.Tai as visiems juokiausi,kad geriausia dieta,tai nestumas,vemi non stopu ir nieko daugiau nematai,o ir kg tik 8 turejau,kurie po gimdymo iskart istirpo ir veliau dar i - nukritau,tai tu isvis kaip lakstute turejai buti,na bent is tos puses gerai,kad veliau sus voriu nereikia kovoti.Bet jeigu ir si karta mums taip?o tu siaube,kaip nenoriu,nes gi dabar ir vaikas namie,negaliu istisai wc buti ir dar i poliklinikas lasiniu vaziuoti susilasinti,nu tikekimes abi tokiu bajeriuku isvengsim![]()
nestate man jokiu lasiniu,gerai jauciausi,visi tyrimai budavo geri,vemdavau bent tris kartus dienoj
vis guode kad iki 4men visa tai baigsis,bet nesibaige
priaugusi buvau 6-7kg,tu paciu neliko iskart po gimdymo,veliau daugiau nenukrito o kaip tik priaugau...
kadangi visa nestuma organizmas atsikratydavo maisto tai po gimdymo viskas augo kaip ant mieliu,atrode kad nuo oro storeju nes ir pavalgyt nebudavo kada
as gal geriau istisus 9men vemciau nei kenteciau skausmus kaip dabar,sakes buna kai surakina. jei ne tas vemimas tai net nescia nebuciau pasijutusi
Majaaa parašė:
o man nieko, buvo kelis kartus, kad silpna pasidare ir galvojau, kad gal jau supykins, bet nieko kazkaip, o va krutine tai skauda labai ir temperatura laikosi 37, dar pilveli kartais pamaudzia![]()
o negali buti, kad pats pilvas toks kazkoks kietesnis, arba jau man cia vaidenasi![]()
![]()
ir mano pilvas kietas
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai