gretuxas parašė:
Sveikos merginos pagal TD ir daktarus as balandzio 27 tureciau gimdyt pagal clear blue geguzeTai nzn kuriai grupiai priklausau ;D
![]()
manau,kad daktarai tikslingiausiai zino,o skeno pagalba dar tiksliau nustato
ir labas
gretuxas parašė:
Sveikos merginos pagal TD ir daktarus as balandzio 27 tureciau gimdyt pagal clear blue geguzeTai nzn kuriai grupiai priklausau ;D
![]()
manau,kad daktarai tikslingiausiai zino,o skeno pagalba dar tiksliau nustato
ir labas
Majaaa parašė:
labas merginos, buvau siandien pasimatyme, tai mums 5-6 savaiteles, gavau nuotraukyte mazo kleckiuko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nu va,kaip saunu
tai laikas kaip mano,bent jau kol kas
sakai kleckiuko foto,ten labiau puslyte,nei kleckiukas,palauk,kai pamatysi 12sav.,va tada ir rankyte tau pamos
iliuzija parašė:
nu va,kaip saunutai laikas kaip mano,bent jau kol kas
sakai kleckiuko foto,ten labiau puslyte,nei kleckiukas,palauk,kai pamatysi 12sav.,va tada ir rankyte tau pamos
![]()
![]()
tai puslyte ir yra, taip jei neparode butu net nezinociau kur jis
jau 12 matysis normaliai? tada ir sake atkeliaut
Majaaa parašė:
tai puslyte ir yra, taip jei neparode butu net nezinociau kur jisjau 12 matysis normaliai? tada ir sake atkeliaut
![]()
taip,tada jau mojuos rankytemis,spardysis kojytemis ir man net lyti jau tada nusake,nezinau ar LT visur turi tokius gerus aparatus,nes DK jie kitokio tipazo,nei LT.Na bet betkuriuo atveju jau matysi,kaip juda leliukas ir bus su visomis dalimis.Matuos kaklo rauksle ir nosies kaulika (cia del dauno sindromo).
tai vat,dabar visos ir lauksim 12sav.
sveikos!
nu ir dienele mano nevykusi,isitaisiau melyne,nusideginau pirstus,vos nepramiegojau vaiko sokiu
o taip viskas gerai
svarbu gyva
o man ekoskopas spalio 2...ir tiklsiai net sunku nustatyti kiek man dabar tu savaiteliu,nes kai buvau sake dar vaisius per mazas tai gal 4 gal 5....o pagal mmm turetu buti 8 savaitele
o kaip idomiai del dauno sindromo,man su pirmu vaiku nieko nematavo,o dabar sake kad del to sindromo reikia tirtis Lornoje berods,ir tyarimas su ekoskopu 200 lt kainuoja. ir dar lankstinuka dave,tai ten skaiciau kad net nepasako ar serga ar ne,tiesiog pasako tikymybe kokia pagimdyti vaika su tokia liga....
valentina26 parašė:
sveikos!![]()
nu ir dienele mano nevykusi,isitaisiau melyne,nusideginau pirstus,vos nepramiegojau vaiko sokiuo taip viskas gerai
svarbu gyva
![]()
o man ekoskopas spalio 2...ir tiklsiai net sunku nustatyti kiek man dabar tu savaiteliu,nes kai buvau sake dar vaisius per mazas tai gal 4 gal 5....o pagal mmm turetu buti 8 savaitele![]()
o kaip idomiai del dauno sindromo,man su pirmu vaiku nieko nematavo,ir sake kad del to sindromo reikia tirtis Lornoje berods,ir tyarimas su ekoskopu 200 lt kainuoja. ir dar lankstinuka dave,tai ten skaiciau kad net nepasako ar serga ar ne,tiesiog pasako tikymybe kokia pagimdyti vaika su tokia liga....
oho,diena kokia pilna :ispudziu",nu bent gerai,kad visi gerai baigesi,kaip pirstai,labai nudegei?
ne,del dauno jie turi ten skaicius kazkokius ir turi tilpti tie matmenys i tas normas,dabar jau as ju nebepamenu,bet as su pirmagime Nefridoj buvau 10.5sav. tai jau tada paziurejo,o veliau 12sav. buvau DK ir ten ziurejo. nes ten tas laikotarpis nuo 10 iki 13 sav.,kada tik tesimato.Na jei skaiciukai neatitinka,tai jau tada siuncia kazkur rimciau,kad su geresne aparatura ziuretu (Nefridoj man tada sitaip aiskino),o jei ir ten neatitinka,tai vel siuncia lyg i Kauna,vandenu tyrima daro ir pan.,kad butu kuo aiskiau viskas...
iliuzija parašė:
oho,diena kokia pilna :ispudziu",nu bent gerai,kad visi gerai baigesi,kaip pirstai,labai nudegei?![]()
ne,del dauno jie turi ten skaicius kazkokius ir turi tilpti tie matmenys i tas normas,dabar jau as ju nebepamenu,bet as su pirmagime Nefridoj buvau 10.5sav. tai jau tada paziurejo,o veliau 12sav. buvau DK ir ten ziurejo. nes ten tas laikotarpis nuo 10 iki 13 sav.,kada tik tesimato.Na jei skaiciukai neatitinka,tai jau tada siuncia kazkur rimciau,kad su geresne aparatura ziuretu (Nefridoj man tada sitaip aiskino),o jei ir ten neatitinka,tai vel siuncia lyg i Kauna,vandenu tyrima daro ir pan.,kad butu kuo aiskiau viskas...
skauda pirstai bet nieko,yra stipriai paraude,gerai kad pusles neissoko.
o man pasiule tirtis bet sako neprivaloma,registruotis reikia kitaip niekas netiria...ir dar tas kad tik tykimybe pasako,tai mazdaug gali but 1 is 100,arba 1 is 1000....kad ir 1 is 5 nu ir ka galvoju? nenuramintu tokia fraze,vistiek nezinioj.kita vertus jei ir pasako tiksliai kad vaikas va su tuo sindromu,nu ir kas pasikeistu? nemanau kad pultumem isvalymu darytis....juk buna ir gydytojai klysta ir aparatura. nu zodziu neisivaizduoju. su pirmagime manes netyre tai jei dabar netirs tai ir pati nesiprasysiu turbut tiriama.
valentina26 parašė:
skauda pirstai bet nieko,yra stipriai paraude,gerai kad pusles neissoko.
o man pasiule tirtis bet sako neprivaloma,registruotis reikia kitaip niekas netiria...ir dar tas kad tik tykimybe pasako,tai mazdaug gali but 1 is 100,arba 1 is 1000....kad ir 1 is 5 nu ir ka galvoju? nenuramintu tokia fraze,vistiek nezinioj.kita vertus jei ir pasako tiksliai kad vaikas va su tuo sindromu,nu ir kas pasikeistu? nemanau kad pultumem isvalymu darytis....juk buna ir gydytojai klysta ir aparatura. nu zodziu neisivaizduoju. su pirmagime manes netyre tai jei dabar netirs tai ir pati nesiprasysiu turbut tiriama.![]()
bet gal pries 5m ne sitaip buvo
nes sakau dabar tos normos yra,o ir tiria labai daug,jei jau mato,kad ten virs normu stipriai,va su pirmagime,kai buvau nescia liepinukuose buvo vienai mamai sitaip,tai pasake,kad tik 0,1% kad bus sveikas vaikutis,bet ten begales tyrimu atliko,tai ir dares valyma. Na valymo tema,tai cia nezinau,kiekvienos seimos reikalas,nes dabar as apie tokius dalykus net galvoti nenoriu...
del to,va ir sekanti skena daro apie 12sav.,kad ta rauksle paziureti
nes patiesm daktarams patiesm ramiau,kad bus informuota gimdyve apie situacija,o va lyg nuo 30 ar 35m (nebezinau),tai sitas tyrimas privalomas,nes tada dideja apsigimimu procentas.
vargsiuke,net pusles liko,vajetau,kol dabr uzgis
pasaugok save
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai