Feona parašė:
Thanks![]()
Tikiuosi rasit
skaniu saltibarsciu
Feona parašė:
Thanks![]()
Tikiuosi rasit
skaniu saltibarsciu
Feona parašė:
Taip![]()
Salta spinatu sriuba? Mmm skamba skaniai. Gal galite placiau papasakot apie ja![]()
Teko valgyti ja Buon Giorno vyninej, agurkas, virtas kiausinis, krapai, svogunu laiskai, spinatai nuplikyti verdanciu vandeniu ir susmulkinti ir kefyras, aisku pipiriuku siek tiek ir druskytes, jei per tirsta galima pieno ar virinto vandens. Nu tikrai labai labai skanu
ir su bulvem kaip saltibarsciai patiekiami
Vyrui padariau, tai sake geriau uz saltibarscius
Sveikutės!
Mes sūnui pirkom lovelę nuleidžiamu/nuimamu šonu ir reguliuojamo aukščio dugnu, tai labai patogiai pasistatėme prie mūsų lovos šono. Iš pradžių ir aš maniau, kad miegos tik lovelėje, bet buvo naktų, kad tikrai maitindama užmigdavau ir visai šauniai išmiegodavom kartu. Šiaip tai nuostabus jausmas kai šalia miega tavo stebuklėlis. Mes visada nakčiai padedam į lovelę, o rytais kaip kada- kartais atsibundame visi vienoje lovoje, kartais sunūs išmiega savo lovelėje, kurią netrukus bandysime keisti į didesnę. Nakčiai jis užmiega pats, niekada su tuo nebuvo bėdų, o dabar tai iš viso- paguldau ir jis jau man sako "ate"
Kaip bus su dukryte, tikrai nežinau, nes kitas vaikas- kita situacija. Miegos lovelėje- puiku, nemiegos- tragedijos irgi nebus
Tik kitoms mamytėms siūlyčiau kol kas nesakyti, kad darysiu taip ar kitaip, kol pačios dar nežinote kaip bus
aisteJ parašė:
Tiesa, snd turejau apsilankyma pas daktare, tai pasimaciau su savo mazyledar karteli pasitikslinau ra tikrai bus mergyte, tai apsidziaugiau kad niekas nepasikei…
Uoj kokia dicke jau!
gal ir teveliai auksti?
turesit manekene
mes ir laukiam mergyckos bet zinom tik svory
ugio nepasake... tai pries savaite svere 1700gr
vaiduliukke parašė:
Sveikutės!
Mes sūnui pirkom lovelę nuleidžiamu/nuimamu šonu ir reguliuojamo aukščio dugnu, ta…
as pritariu, nes nieks ir nesake, kad kategoriskai darysiu taip ar taip, tiesiog tikimes, kad darysim vienaip ar kitaip ir puikiai seksis;) bus taip kaip bus, bet kaip ir rasiau, linkiu visom rast tinkamiausia buda
Sveikos mergaites
Ir vel as atsilikau nuo jusu
daug priraset , neturiu kantrybes net perskaityti
sian buvau pas daktare,tai sake , kaip ir viskas tvarkoj, tik kad svorio priaugau dau vel
sake per 12 dienu 1 kg tai daug... ji mane nervuoja... sako matosi ant veido peciu, krutines riebalu yra ...
nors ginekologe sako , kad viskas tvarkoj, nu krc .. man ji visa laika nuotaika gadina su savo svoriu
minejau , kad aptikau guziuka po pazastim, tai paziurejo pamaige, sake kad limfmazgis ...
tikiuosi , kad taip ir yra.
eme slapima ir krauja is pirsto, viskas gerai sake
jovitik parašė:
Sveikos mergaitesIr vel as atsilikau nuo jusu
daug priraset , neturiu kantrybes net perskaityti
sian buvau pas daktare,tai sake , kaip ir viskas tvarkoj, …
Sveikute, maziau nervinkis del to svorio
dziugu, kad tyrimai geri
Vaidaa89 parašė:
Uoj kokia dicke jau!gal ir teveliai auksti?
turesit manekene
mes ir laukiam mergyckos bet zinom tik svory
ugio nepasake... tai pries savaite svere 1700…
Na cia tetis pas mus tik aukstas, bet ziuriu dukrom persiduoda ugis
pirmoji gime nemazo ugio ir visa laika buvo aukstenes pagal savo amziu. Dabar jai dar nera 4 metu bet atrodo kaip 6 metu
panasu kad ir antrosios likimas bus panasus
egle.lapinske parašė:
Teko valgyti ja Buon Giorno vyninej, agurkas, virtas kiausinis, krapai, svogunu laiskai, spinatai nuplikyti verdanciu vandeniu ir susmulkinti ir kefyras, aisku pipi…
Aciu mergaites!
Beliko tik atrast kefyro
Buvom mes nemazoj Tesco nu bet niekaip neradom
Jauciu maniskis su foto nueis, pasiskus, tai is kart atsiras
jie cia megsta skustis
bet man keisciausia, kad net tokie visai atrodytu be rysio skundai cia patenkinamo
Feona parašė:
Aciu mergaites!![]()
Beliko tik atrast kefyro![]()
Lenkisku prekiu saldytuvas dazniausiai buna ne ten kur pieno produktai, o atskirai.
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai