Ausra 12 parašė:
Sake, kad taip buna po skiepu. O jei as jam zvakute idedu jis po minutes ja iskakoja ir taip visada.![]()
Tai gal reik pabandyti suduoti po issitustinimosi?
Ausra 12 parašė:
Sake, kad taip buna po skiepu. O jei as jam zvakute idedu jis po minutes ja iskakoja ir taip visada.![]()
Tai gal reik pabandyti suduoti po issitustinimosi?
Povile parašė:
Sveikos, mamytėsMano mažiuko žandukus išbėrė raudonais spuogeliais
![]()
Skambinausi gydytojai, tai ji pasakė, kad alergija jam, nes aš kažką suvalgiau negerai.…
Musu ir raudonais spuogeliai beria tai sake kad i prakaitinius panasu
Skaisčiai juoda... parašė:
Nu aš nieko prieš skiepus bet šitiek skiepų suvaryt į tokį mažą žmogeliuką tai jau man baisu
Man ir baisu. Taip noris atsisakyti bet nezinau kas baisiau skiepai ar pasekmes susirgus...
milda.n parašė:
Ar yra šiauliečių? Galėtume pasiorganizuoti pasivaikščiojimus kartu![]()
As
bet mes lb nepatogioj vietoj gyvenam
duviename parašė:
As ortopedijos centre Kalvariju g. Orto.lt lyg ju puslapis, ten sese buvo, su siuntimu kaip suprantu nekainuos ir paskambinus po 2 dienu prieme, o santariskese tik …
Ne visus siuncia.. mes snd buvom pas pediatre,pati paklausiau kaip su ortopedu. Sako siunciame,kai ka nors itariame. Man parode kaip rauksles sueina,kokios kojjytes turi buti. Ir nuramino,kad mums nereikia?
vykuts parašė:
Ne visus siuncia.. mes snd buvom pas pediatre,pati paklausiau kaip su ortopedu. Sako siunciame,kai ka nors itariame. Man parode kaip rauksles sueina,kokios kojjytes…
O mums gydytoja sake,kad profilaktiskai visus siuncia. Kiek daktaru-tiek nuomoniu
Urgita parašė:
Na va , buvom siandien pas GP dėl nekakojimo tai pasiūlė keisti misinuka.Vaistu sakė nerekomenduoja (naudojau duphalaac nes vaistinėje pasiūlė ) , o ir vandens sako…
As irgi kaip dziaugiuos kai pakakojo, net vyrui paskambinu
o koki masaziuka daretes? Man pazistama sake ji kiso ausu krakstuka vazelinuota, kad prajudint raumeni ir jai padejo,tai jo ryta vakare dvi sav taip dare kol susunormalizavo, aisku sake jei problema tame raumenukyje, kiek tame naudos net nznau
fantasteee parašė:
Nes Belgijoje gali tik 9 sav būti po gimdymo su vaikų, kadangi maitinu tai tai davė papildomas 10-11 savaites... galėčiau pasiimti dar pora mėnesių tėvu atostogų is…
Lb uzjauciu, as nors ir su savim turiu man vis tiek sirdis plysta noriu su ja but...
as-moteris parašė:
Musu ir raudonais spuogeliai beria tai sake kad i prakaitinius panasu![]()
Aš pietiniam gyvenu
Urgita parašė:
Na va , buvom siandien pas GP dėl nekakojimo tai pasiūlė keisti misinuka.Vaistu sakė nerekomenduoja (naudojau duphalaac nes vaistinėje pasiūlė ) , o ir vandens sako…
Pabandykit infacol lasiukus duoti.ir maisteli pakeitem dabar. Labai valgo Bellakt AP
Jis atpilinejantiems vaikuciams ir taip pat nuo diegliuku,tvarko pilvuka. Ir kakoja tai tikrai gerai 3k i diena.
milda.n parašė:
Ar yra šiauliečių? Galėtume pasiorganizuoti pasivaikščiojimus kartu![]()
Yra yra :))
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai