montute parašė:
Sveikos mamytes,valgom misinuka?vakar pradejom nuo pilvuko gerti tuos isgirtus lasiukus,colik clam lyg ramesnes netaip raitomes,bet labai daznai ir skystai kakojam …
Mes vartojam, bet nieko neiprasto nepastebejau.
montute parašė:
Sveikos mamytes,valgom misinuka?vakar pradejom nuo pilvuko gerti tuos isgirtus lasiukus,colik clam lyg ramesnes netaip raitomes,bet labai daznai ir skystai kakojam …
Mes vartojam, bet nieko neiprasto nepastebejau.
montute parašė:
Ten raso, kad gali patamset kakutis, nes vaistukai tamsios spalvos..viskas gerai, nesinervuokit?
simonyte_k parašė:
Norejau paklausti,ar jusu leliukai neatpila vandenuko?Pati vandenuko jai neduodu. Bet po kiekvieno maitinimo ji man atpila daugiau vandenuku nei misineliu. Nebesupr…
Nepatikesit bet atpila ? konsultavaus su pediatre del sito. Cia todel nes vaikas suvirskina miltelius bet vandens perdaug todel ir atpila. Man kartais toks jausmas kad musu mergytes vienas prie vino ?
montute parašė:
Zalias nuo vaistu
_westa parašė:
Ar jusu mazyliai nesiseileje ir neleidzia burbulu? ?
Leidžia
Puuppaa parašė:
Pas mane ta pati situacija. Buvau priaugusi 18, po gimdymo liko 8 ir niekur jie nedingsta.į jokius savo rūbus netelpu, tik maikės ir timpos.
Idomu reiks pasisverti
priaugusi buvau 10 ,6nukrito liko 4
bet atrodo vel kazkiek priaugau.
Vilya parašė:
Nepatikesit bet atpila ? konsultavaus su pediatre del sito. Cia todel nes vaikas suvirskina miltelius bet vandens perdaug todel ir atpila. Man kartais toks jausmas …
Mūsų vaikinas ir atpila šitaip
kristinelele parašė:
Mūsų vaikinas ir atpila šitaip
Galimas variantas kad pas jus refliuksas nes kaip sake cia dazniausiai buna vaikam su refliuksu
Vilya parašė:
Galimas variantas kad pas jus refliuksas nes kaip sake cia dazniausiai buna vaikam su refliuksu
Jai to vandenuko "per daug" , kazin skysciu joms netruksta? Gal tada kaip tik reik pradetduot vandenuko, ar arbateles pradet?
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai