simonyte_k parašė:
Ir apsktitai tas hipp gal per liesas misinukas?
Mes valgem aptamil comfort,tai jis tirstas bet mus isbere galvoju gal nuo jo, tai dabar bandom hipp jis daug skistesnis ir normos skiriasi
simonyte_k parašė:
Mes valgem aptamil comfort,tai jis tirstas bet mus isbere galvoju gal nuo jo, tai dabar bandom hipp jis daug skistesnis ir normos skiriasi
eveliukass parašė:
Dedam i supynes![]()
Paguldau ant lovos arba i lovyte ir pati savaime uzmiega?
Mesdu parašė:
Uzsukau po keletos dienu cia..visko prisiskaiciau ir linksmo ir liudno. Mes 3para gulim ligoninej, pirma para viska isverkiau,bet dar labiau atradau savį jegu,stipr…
Sveikit ?
sunray901119 parašė:
Aplamai man patinka kai komentuoja ir aplamai nezino kad vubrikolis yra zolinis preperatas ir kad ramuneles didziaja dali sudaro, super pavojingas vaistas, ne vis…
Nekrepkit dėmesio į piktus komentarus, ? kai mažylis naktį raitesi ir verkė aš kitai nakčiai įdėjau žvakutę tai vaikelis kėlėsi tik pavalgyt be jokio klykimo o ir pati per naktį numigau sudėjus kokia 6 val tai net nuotaika kitokia o ir kūdikėlis daugiau šypsosi, smagu kad galim padėti savo vaikams
Eglesap parašė:
Kaip migdote savo mazylius, kad nereiketu supti?
As guldau I lovyte ir glostau galvyte mano princesytei labai patinka kartais taip uzmiega bet jei pilveli skauda tada jau be supimo niekaip
Mamos. Pamokinkit mane neišmanėlę
nusipirkau pientrauki rankini. Kad kartais galėčiau išeit bent valandai iš namų arba kai kur išvažiuosim ir kai rėks kad nori vakgyt ( nes pas ji nėra palauk.reik čia ir dabar ) galėčiau pamaitint iš buteliuko ir nereiktų ieškot kur čia jam ta papa duot. Be to nesu iš tų kurios gali ir moka maitint bet kur ir betkaip
tai klausimai būtų tokie.kaip traukt kad neužsisakyt daugiau pieno. Jei krūtis keičiu kas dvi val tai kada traukt. Kiek galima laikyt? Reik pašildyt buteliuka prieš maitinat? Kurios nusitraukinėjat papasakokit. Aktualu nuo a iki z . Visikai nenusimanau. Ir kaip buteliuka sterilizuot? Pamokinkit mane. Ačiū labai
simonyte_k parašė:
Jai to vandenuko "per daug" , kazin skysciu joms netruksta? Gal tada kaip tik reik pradetduot vandenuko, ar arbateles pradet?
Nu mum tik sake jai labai prasosi valgyt po maitinimo galima duot truputi virinto vandenuko. O seip doze nuo 150 iki 120 sumaZinau bet dazniau valgom lyg ir maziau vandeniu atpilineja
simonyte_k parašė:
Tikrai nemanau. Vakar sveremes per 22d priaugo 840g tai daktare sake kaip su tokiu atpilinejimu labai gerai auga svoris. O jinai senai tik hipp valgo
lora2507 parašė:
Nekrepkit dėmesio į piktus komentarus, ? kai mažylis naktį raitesi ir verkė aš kitai nakčiai įdėjau žvakutę tai vaikelis kėlėsi tik pavalgyt be jokio klykimo o ir p…
nedejau as jokiu zvakuciu issupau antt ranku iki 4 valandos kai 4 pavalge pats matyt is nuovargio uzmigo nereikejo nieko 7 val pakele su verksmu vel valgem ir jau iki pat db ant ranku, pliusas tame kad bent 3 val pamiegojom, ir db atrodo akytes merkiasi po truputi tikiuos uzmiggs pati eisiu i dusa valgyti nes db nuo to supimo nesiojimo visa prakaite pramirkus, per 5 savaites mano vaikas toks pirma karta na budavo pazyzia bet ne sitaip
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai