Cloudlet7 parašė:
O man ir tiek dar nėra.. 22![]()
Jau ketinau pretenduot i jauniausios titula
po to ziu ir 23, ir 22 yra...
Man 25.
Cloudlet7 parašė:
O man ir tiek dar nėra.. 22![]()
Jau ketinau pretenduot i jauniausios titula
po to ziu ir 23, ir 22 yra...
Man 25.
Aida_V parašė:
O čia pagal skelbimus pirkti pampersai? Nes lietuviski taibent jau mums iškart šikniukas raudonas... taip ir stovi didelis pakas nepanaudotas, nes neįmanoma …
as lietuviskus pampers naudoju baltas pokas toks, tai jokio kvapo neturi
svajukazz parašė:
Man lapkricio 30 d. sueis 31matau, nemazai Sauliu mamu turim :)) as Saulys, sunus liutas, tai vyrui namie du ugnies zenklai pirti kai uzkuria, tai tik ausys par…
as saulys, vyras mano liutas, didzioji dukra svarstykles, vidurinioji jautis, o mazele vezys
. Tai visa grietinele pas mus
Ba-au parašė:
O kaip cia yra su tais pampersais... Rimtai atveztiniai per skelbiu.lt kokybiskesni nei tokie patys pas mus parduotuvej??![]()
![]()
Parduotuveje yra lenkijos rinkai skirtos sauskelnes. O va kuryra per skelbiu skirti vokietijos, anglijos arba norvegijos rinkai. Kokybe skiriasi
Shardik parašė:
Man Pampers ir vietiniai puikūs, bet tik baltoj pakuotėj su tinkleliu
as naudoju pampers baby dry anglijos rinkai skirti, tai ploni labai, daug sugeria, nesunta
. Tai mum i diena uztenka 3-4 vnt, jeigu nekakoja
VaidaK parašė:
Gydytoja sakė, kad pniaumokokas kolektyvinė liga ir tikimybė ja susirgti yra tik tada kai vaikas lanko darželį. Mes taip pat abejojom del to skiepo, tai gydytoja mu…
na reikės ir mums dėl šio skiepo pasitarti.. suprantu, kad ta reakcija į skiepus labai individuali, bet kol nepadarysi, nesužinosi, o jei nebūtina, tai nesinori bereikalo vaiką kankint
Alisute parašė:
na reikės ir mums dėl šio skiepo pasitarti.. suprantu, kad ta reakcija į skiepus labai individuali, bet kol nepadarysi, nesužinosi, o jei nebūtina, tai nesinori ber…
Mum 23 diena bus tie skiepai, tai taip as ju nelaukiu
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai