Alisute parašė:
Man 28![]()
Musiskis po antro menesio skiepu kaip tik ramiakas buvo. Reakcija i skiepa labai individualu. Nesigasdinkit?
Alisute parašė:
Man 28![]()
Musiskis po antro menesio skiepu kaip tik ramiakas buvo. Reakcija i skiepa labai individualu. Nesigasdinkit?
Alisute parašė:
Man 28![]()
Gydytoja sakė, kad pniaumokokas kolektyvinė liga ir tikimybė ja susirgti yra tik tada kai vaikas lanko darželį. Mes taip pat abejojom del to skiepo, tai gydytoja mums pasiūlė jį darytis dviejų metų. Yra vakcina, kuria skiepijami 2 metų vaikai - vienkartine doze( nereikia tris kartus badyti), minusas tik tas, kad ji nekompensuojama ir už ją teks susimokėti
Alisute parašė:
Man 28![]()
Musu maze labai ramiai reagavo i antro mebesio skiepus, nors irgi labai bijojau, nes po pirmo menesio bivo labai nerami kelias dienas. Bet va antro menesio skiepai praejo normaliai, tik apetitas apmazejes buvo ir viskas.
Po 2 men skiepu mums ir viskas labai ramiai praejo, iskart po skiepo pavalge ir uzmigo, turejom dar reikaliuku, tai vaziavom masina, kartais issiimdavau, tai ismiegojo be prabudimo 5 val ? atsikelus buvo kaip niekur nieko.
Sauskelnes mes perkam Pampers is briele.lt. Turejom lietuvoj pirktu Pampers tai israudo uzpakaliukas, suto mergyte. Dabar pabandziau dar Norvegiskus Rema1000, tai ir viskas puikiai, pirmai mergytei ir Norvegiskus naudojom.
Alisute parašė:
Man 28![]()
Lauke kaip tik galit nešioti, jei po laisvesne striuke/paltu prisisegsit. Ir mamai šilčiau, ir vaikučiui, kai vienas prie kito glaudžias.
VaidaK parašė:
Liepos 9sukako 36, o planavau pasigimdyti dar būdama 35, bet mažylė nusprendė dar pasibūti ir palaukti 19 dienos, nors terminas per gimtadienį buvo
![]()
Na matyt mazyle norejo gimtadienio tik sau kad nereiktu dalintis su mamyte?
Man buvo paskirtas skatinimas per mano gimtadieni, bet vyriukas atejo anksciau, irgi nonorejo dalintis ta pacia diena matyt ?
Aleksandra29 parašė:
Tai irgi šaulys ♐![]()
As irgi saulys
Liutuke20 parašė:
Na matyt mazyle norejo gimtadienio tik sau kad nereiktu dalintis su mamyte?
Man buvo paskirtas skatinimas per mano gimtadieni, bet vyriukas atejo anksciau, ir…
As su savo teciu esu gimus ta pati menesi ir ta pacia diena
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai