Elute parašė:
Mamos padekit, ka naudojat nuo pilvo putimo, jau 6 vaistus isnaudojom![]()
![]()
![]()
Oi pas mane tuoj vaistine bus jau ko tik neisbandziau, pokolkas veikia infacol ir geriame gerąsias bakterijas .
Elute parašė:
Mamos padekit, ka naudojat nuo pilvo putimo, jau 6 vaistus isnaudojom![]()
![]()
![]()
Oi pas mane tuoj vaistine bus jau ko tik neisbandziau, pokolkas veikia infacol ir geriame gerąsias bakterijas .
astike86 parašė:
Mums irgi infacol. Simetigast turim, bet kazkp poveikio nepajauciau... bakterijas irgi geriam, nors daktare sake negert kad organizmas pats saugotusi...
bet mes geriam.
Vaiduoklis32 parašė:
Sveikos mamytes,gal kuriai yra teke susidurti su tokiu berimu? Jau apie savaite laiko nepraeina,pradzioj buvo aplink kakliuka,smakriukas ir truputi ant krutines,o d…
ir dar...
ar maitinate savu pienu? nes negalim tada zuvies riestutu pieno prod ir tt
Monikamor parašė:
ir dar...
ar maitinate savu pienu? nes negalim tada zuvies riestutu pieno prod ir tt![]()
Neklaidinkit mamos, galima viska valgyti. Tik reikia stebeti vaiko reakcija i maista. Visi vaikai juk skirtingi, vieni reaguoja i alergenus, kiti ne. Kad pagrindiniu alergenu kaip: riesutai, pienas reiktu privengti esu girdejusi, bet kad zuvies negalima tai cia jau nesamone. “Kaip ir nėštumo metu, reikėtų vengti didelių plėšrių jūrinių žuvų, kuriose yra didesni gyvsidabrio kiekiai: skumbrės, ryklio, kardžuvės, jūrinių ešerių, tuno. Vietoj šios rinkis menkę, lašišą, upėtakį, kitas gėlavandenes žuvis. “
orxideja9891 parašė:
Mums irgi infacol. Simetigast turim, bet kazkp poveikio nepajauciau... bakterijas irgi geriam, nors daktare sake negert kad organizmas pats saugotusi...bet mes …
Nelabai logiškai skambantis daktarės sakinys. Nuo ko saugotusi organizmas? Nuo pilvo pūtimo? Kol nesusiformuos vaiko žarnyno mikroflora tol nieko nebus ir čia saugojimasis net nelabai tinkamas terminas
dažniausiai organizmai turi saugotis nuo virusų ir blogųjų bakterijų, bet čia jau imuninės sistemos reikalai
arba aš nelabai suprantu kas norėta pasakyt
zigri parašė:
Bandykit skysta cikorija gert. Panasu i kava. As jei antro puodelio kavos uzsimanau per diena tai cikorija geriu
Galbut galetumet pasidalint kokia geriat? ? Ziuriu dabar barboroj yra tik si. 
Šilo_uoga parašė:
Nelabai logiškai skambantis daktarės sakinys. Nuo ko saugotusi organizmas? Nuo pilvo pūtimo? Kol nesusiformuos vaiko žarnyno mikroflora tol nieko nebus ir čia saugo…
As pati jos nesupratau
ji labai nemaloni buvo, tai ir mesigilinau. bet jau antra daktare sako nustot davinet bakterijas gerasias.
Deilei parašė:
Sveikos,
Sveiki, jeigu atitinkat kriterijus galite kreiptis cia: www.pienobankas.lt
orxideja9891 parašė:
As pati jos nesupratau![]()
ji labai nemaloni buvo, tai ir mesigilinau. bet jau antra daktare sako nustot davinet bakterijas gerasias.
Gal iš jų jokio tolko...
Reik pasiskaityt informacijos ar įsisavina organizmas jas. Šiaip aš pati kiek vaistus testuoju, tai manau, kad jokio tolko iš bakterijų. Realiai visi tie vaistai kažkiek išardo burbuliukus žarnyne, ty panaikina/palengvina simptomą, bet problemos neišspręs. Čia vienas iš tų dalykų, kuriuos reiks kantriai išlaukti. Kaip ir dantų dygimo nepakeisim, taip ir šitas momentas nuo mūsų valios nepriklauso :))
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai