zigri parašė:
Kazkuri mamyte klause kokia cikorija geriu. Paprasta, is prekybos centro![]()
Aciu ?
zigri parašė:
Kazkuri mamyte klause kokia cikorija geriu. Paprasta, is prekybos centro![]()
Aciu ?
Daiva_p parašė:
Ar yra kam dar nenukritus virkstele? Mums 3 savaites, gydytoja perspejo kad greit nenukris, bet kad jau 3 savaites?
Mano sunui 4-oj paroj nukrito.
vileva parašė:
Ar bandot keist pozas maitinimo, kad vaiko barzda remtusi i guziuka? Keturiomis virs vaiko poza man labai gelbejo.
Bandziau, nes pradzioj buvo virsuj taip gan aukstai, o dabar is pazasties visam sone, bet ten toks visas blokas kietas, ne tai kad guziukas.
Na pirmadieni mamologe apziures, bus aisku kas ten "gyvena" ir ka daryt ?
Daiva_p parašė:
Ar yra kam dar nenukritus virkstele? Mums 3 savaites, gydytoja perspejo kad greit nenukris, bet kad jau 3 savaites?
Ar sukinejat ja?
matyt stora
icliukas parašė:
sveika, na man su duryte panasiai su maitinimu, tuoj sueis 4sav.ir va sia savaite prasidejo "smagumai" su maitinimu, zaidzia tarsi su speneliu, isrraukia vel ima ve…
Taip jusu aprasymas , sakyciau tikrai augino suolio. O maniske net nezindo, minute ir prasideda draskymaisi.. jei ilgeliau pavalgo viska atpila. Siandien vis siulau ir siulau, patraukia ir spjauna, verkia. Kiek suvalgo- atpila... praktiskai visada atpila, daugiau maziau. Atsirugsta su visu turiniu.. jau atsisakiau daug maisto, pieno produktu visiskai, ir viso kito.. valgau duona, mesa, virtas darzoves..?
zivil parašė:
Ar kuriai sukaulejo kefalohematoma? Maniskiui puse isnyko o puse spejo sukietet nors tik menesis praejo. Gal zinot ar pranyksta ir sukaulejusios hematomos?
Mes turejom ant galvos hematoma, bet ji isnyko. Bet kiek gydytojai sake reikia stebeti ar nedideja ir ar ne kieteja, turi buti minksta. Jei kieteja sake iskart kreiptis I gydytoja.
ARSa parašė:
Mamytės kaip manot, ar nuo kavos be kofeino gali pusti pilvuka? Žinau, kad cukrus ir saldumynai pučia, bet pati kava idomu![]()
na o as isgeriu ryte silpnos, jei dar labai norisi antra puodeli veliau, bet dar silpnesnes. Manau labiau pucia kai vaikas oro prisiryja traukdamas piena, nei nuo kavos.
Evel5 parašė:
Kaip pripratinti mazyle prie tiutes? ? nebeturim normalaus rezimo,pavalgo pabuna 15-30min ir vel reikia papo,bet ne valgymui,o zaidimui... jei taip ir toliau tai ni…
mano nei pirmas nei antras neime. Ir nepavyko pripratint, nors namie visa kolekcija formu ir spalvu.... Pirmas buvo papinukas. Isaugo. O kaip dabar bus matysim. Turbut soske bus priesas...
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai