Naujoke999 parašė:
Tikiu kas plyso tai baisu ir tustintis jau nekalbant apie myliuka ? drauge plyso tai 2 sav paeit ir sedet negalejo.. o myliuka dare po 6 men ir tai sake dantis suka…
Siaubas :/ tikėtis taip nebus.
Naujoke999 parašė:
Tikiu kas plyso tai baisu ir tustintis jau nekalbant apie myliuka ? drauge plyso tai 2 sav paeit ir sedet negalejo.. o myliuka dare po 6 men ir tai sake dantis suka…
Siaubas :/ tikėtis taip nebus.
Amberryy parašė:
Sveikos mamytes, matau apie svorius kalbat, tai pasigirsiu ir asMes gimem rekordininkai sioje grupeje ir kiek matau darvis ir esam didziausio svorio
…
Oho!
Gintarėja parašė:
Maitine,vakar klausei,as olbas children lasiukus facebook'e pirkau,is uk pardavineja. Uzsilasina jie ar ant merliuko,ar ant pagalves. Tik prasidejo dukrai,iskarto l…
Maniskis kol valgyt nori tai zinda taisyklingai,o kai jau nori tik pakabet tai tiek taisos tiek issidirbineja...
Aulinukai parašė:
Maniškė per mėnesį tik 2cm ir 500g nuo gimimo svorio![]()
Viskas gerai,spes ir ugtelt ir svoriu pasivyt
Eelli parašė:
Aš kai plyšau, tai apie myliuką ir dabar dar baisu pagalvot, kažkaip kad bus nemalonu. Tai penkt pas gine apsilankysiu pasakys ar ten viskas gerai sugijo :)?
Mane kirpo... as tik po 2 sav slapintis nustojau bijot tik po 4 sav tustintis nustojau bijot... apie myliuka net nekalbu,bijau kaip velnias kryziaus
o mano vyras sako: "kaip noreciau antro,kaip fainai butu pametinukai"
Amberryy parašė:
Sveikos mamytes, matau apie svorius kalbat, tai pasigirsiu ir asMes gimem rekordininkai sioje grupeje ir kiek matau darvis ir esam didziausio svorio
…
As pamenu,kad jus rekordininkai
nieks jusu nepavijo ir dabar
Ieva.Z parašė:
Ir mes taip planuojam![]()
mes irgi 2019 planuojame,tik va galvoju ka reiks veikti tos 8men.iki darzelio nebus kam ziureti .Ka jus zadat daryti? seneliai pades?
Ieva.Z parašė:
Mane kirpo... as tik po 2 sav slapintis nustojau bijot tik po 4 sav tustintis nustojau bijot... apie myliuka net nekalbu,bijau kaip velnias kryziauso mano vyras…
tegu pats gimdo tada
Ieva.Z parašė:
Mane kirpo... as tik po 2 sav slapintis nustojau bijot tik po 4 sav tustintis nustojau bijot... apie myliuka net nekalbu,bijau kaip velnias kryziauso mano vyras…
Tai tau antras, o mano sako nu paziurek kokia grazi,bet kaip greit auga,kiba ir penkta darysim,nu ble tai ciut nenugriuvau
jau uztenka. Kad ir nesveika,bet gersiu KT,tai ir svoris biski paaugs.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai