Zurzla parašė:
O kokia gimė?![]()
3200g, 51cm iš ligoninės išvykom tai svėrė 2950g
Zurzla parašė:
O kokia gimė?![]()
3200g, 51cm iš ligoninės išvykom tai svėrė 2950g
Gintarėja parašė:
Elli,o nera baltos spalvos ant to burbulo?
Nea
IndreD parašė:
Kad garantuotai gauti vieta reik stot į eilę![]()
Vilniuj kai kuriuose rajonuose gali stovet 4 metus eilej ir negauti garantuotai darzelio..
Naujoke999 parašė:
As galvoju isvis neisiu pas ginekologe, dare cezari, mazai kraujavau, nustojau kraujuoti po 3 sav ir myliuka jau darem per valentino diena kai buvo 4 sav ?
Aš kai plyšau, tai apie myliuką ir dabar dar baisu pagalvot, kažkaip kad bus nemalonu. Tai penkt pas gine apsilankysiu pasakys ar ten viskas gerai sugijo :)?
Vejas_plaukuose parašė:
O gal zinote kada veliausiai reikia uzrasyti jeigu norim leisti i darzeli nuo 2019 sausio? O jeigu tik nuo rugsejo galima tai nuo 2018 rugsejo?
Veliausiai 2018 iki balandzio galo, nes geguzes men skelbiami sarasai i koki darzeli patekote ar kelinti laukiat eileje eiti nuo 2018 rugsejo
Naujoke999 parašė:
Vilniuj kai kuriuose rajonuose gali stovet 4 metus eilej ir negauti garantuotai darzelio..
Vilniuj taip senai ten problema ;) mes kai kauno raj tai pasiseke bet atsistot i eile reikia del garantiju ir šventos ramybes
IndreD parašė:
Pas mane ir extra cp buvo bet kaklelis 8cm buvo irgi prasiveres kad ir kiek baimes po visko turiu manau kad butina tam vienam vizitui nueiti maza ka
Pas mane 17d turejo buti planinis cp, bet 12d nubego vandenys, tai padare cp o kaklelis tik 1cm buvo atsiveres.. drauge pries pora metu gimde pati gerai jautesi ir nejo po 6-8 sav. Aisku kada apsilankysiu profilaktiskai bet kol kas neskubu, ner su kuo maziuko palikt ?
Eelli parašė:
Aš kai plyšau, tai apie myliuką ir dabar dar baisu pagalvot, kažkaip kad bus nemalonu. Tai penkt pas gine apsilankysiu pasakys ar ten viskas gerai sugijo :)?
Tikiu kas plyso tai baisu ir tustintis jau nekalbant apie myliuka ? drauge plyso tai 2 sav paeit ir sedet negalejo.. o myliuka dare po 6 men ir tai sake dantis sukandus tik del vyro ir galvojo kad greiciau viskas baigtusi..
Naujoke999 parašė:
Veliausiai 2018 iki balandzio galo, nes geguzes men skelbiami sarasai i koki darzeli patekote ar kelinti laukiat eileje eiti nuo 2018 rugsejo
Aciu, o jeigu vaika noriu vest nuo 2019 sausio, vistiek privaloma nuo rugsejo 2018? Kokia idomi tvarka leisti nuo rugsejo, nu gi ne visiems reikia nuo rugsejo yra ir daugiau menesiu... cia visur taip?
18 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai