dorotte parašė:
Neturėjau, bet iš vaizdo tie paminkštinimai, medžiagos labai nepraktiška. Vaikas akimirksniu viską išterlios.
Ten ne medžiaga, o tokia kaip ”klijonkė”, lengvai valosi.
dorotte parašė:
Neturėjau, bet iš vaizdo tie paminkštinimai, medžiagos labai nepraktiška. Vaikas akimirksniu viską išterlios.
Birute.St. parašė:
Taip taip ten gerai besivalanti medziaga, tokia slidi. Ir nusiema padeklai, reguliuojasi aukstis...dabar turim tokia paprasta ikeos, bet ji jauciu labai nepatogi, pasodini ir sedi kietai vaikas....
As anytos numerio net neturiu
ji nesiverzia bendrauti ir man kazkaip nereikia jos bendravimo. Nors gyvena vilniuje o mes 10 km uz vilniaus ir vaziuoja autobusas tai pati niekada neatvaziuoja ja reikia visur nuvezti ir parvezti
na ir vyras su ja nelabai bendrauja, ji augino maciute ir jis labiau su ja bendrauja
Tai mociutei 86 metai mano numerio neduodam nes vyrui skambineja kelis kartus i diena, o mane tai ziauriai nervina
uzduoda tokius klausimus: kokius produktus nupirkai parduotuveje, ar/ka valgei ir t.t. Visada aiskina kaip reikia auginti vaikus,ka galima, ko negalima, kaip maitinti ir taip toliau
Gerai kad vyra turiu nuostabu kaip pradeda pamokslauti iskart uzciaupia sako mes viska zinome ir darysime kaip mes norime
O anuka vyras nuveza 1 kart i menesi
As kai laukiausi tai vyras pasake tik kai buvau 5-6 men
kad maziau laiko liktu skambineti
@Leyla parašė:
Esu girdėjus, kad mamos ir dukros santykiai artimesni nei mamos ir sūnaus...
Čia nuo mamos priklauso, mano mama ir su mano broliu begalo artima ir jo sūnu labai myli, tik va mano brolienė neperlipa per save, kad ir kaip mano mama besistenktu - jai ji yra „Jūs“, tuom sudaro ji pati toki barjera... na bet čia jau jos auklėjimas toks buvo.
O va mano anyta tam pačiam name gyvena... kartais gerai (išeina su maziuku su vezimuku pusvalandziui tai galiu apsitvarkyti, pavalgyti...) o kartais ir nervina. Bet anyta šiaip tikrai nėra bloga, bet va jos mama (vyro močiutė) tai tikrai labai uzknisa. Jei aš pas ja ryte neatrinu, tai ji pas mane jau beldziasi ir rėkauja (ramiai kalbėt nemoka) ir visiems skundziasi apie mane, kad aš vaika tiek nešioju, kad neduodu ka ji man ten sako jam duot (arbatu, buvo beprotė sumasčius pudingo jam dar duot...)... tai kai labai daveda tai vyras eina ja biški „nusodinti“...
Maljork parašė:
Taip taip ten gerai besivalanti medziaga, tokia slidi. Ir nusiema padeklai, reguliuojasi aukstis...dabar turim tokia paprasta ikeos, bet ji jauciu labai nepatogi, p…
Mes tokios neturėjom. Kai pirmagimiui rinkom, tai dar ir savų namų neturėjom, vietos namuose buvo nedaug, tai mums prioritetas buvo, kad būtų tinkama statyti prie stalo, tai turėjo būti be staliuko. Dabar mažius irgi turės tokią, kur vėliau nuėmus staliuką bus galima pastatyti prie stalo. Jei jūs irgi galvojat apie naudojimą prie valgomojo stalo, tai reiktų žiūrėt ar ji normaliai prisistumia prie stalo, gali būti perplati kėdutės koja ir su stalo kojom neprasilenks. Gerai, kad galima prisegti vaikutį, nes kai kurie nenoriai sėdi ir lipa. Žodžiu, jei atitinka jūsų poreikius, tinka kaina, tai ir pirkit
justukeeee parašė:
Mano anyta gyvena toje pačioje gatvėje, visai netoli, bet aplanko kartą per savaitę ar rečiau. Paskutinį sykį buvo po pusantros savaitės ir atsiprašinėjo, kad trukd…
O nuotraukų į kokį facebook'ą nekelia? Mano anyta buvo labai nemalonų siurprizą padarius. Mūsų pirmagimį ji pamatė trijų mėnesių, kai patys nuvežėm. Tai ji nusifotkino su juo ir įmetė į fb. Nebūtų pikta, jei mes patys būtume kėlę jo nuotraukas į fb, bet kai patys nekeliam, tai kokią teisę turi tai daryti kiti žmonės, juo labiau net nepaklausė. Tą patį padarė ir vyro sesuo, kai atvažiavo lapkritį mažiaus aplankytį. Man niekad net mintis nekiltų kažkieno kūdikio nuotraukas į internetą kelti, net nefotkinu, jei tėvai nori, tai patys nuotraukų atsiunčia, mes ir visiem nusiunčiam.
Birute.St. parašė:
O nuotraukų į kokį facebook'ą nekelia? Mano anyta buvo labai nemalonų siurprizą padarius. Mūsų pirmagimį ji pamatė trijų mėnesių, kai patys nuvežėm. Tai ji nusifotk…
O su facebook tai mano mama pasireiske. Susikure facebooka, elgtis nemoka, prikele vaiko nuotrauku, istrint - nemoka, ka nors pasakau - supyksta. Nu zodziu. Pas mane bedos su mano mama, ji pastoviai tai liepia ka nors duoti mazajai, tai grybo pripjauna internete. Nors mes su ja niekada neturejom rysio kaip vaiko ir mamos. O tie patarimai tokie tarybiniai ir nieko bendro su siu dienu info neturi. O uosviene tai viskas normaliai, pasako savo nuomone, bet nesikisa.
rasiukx12 parašė:
Aš pradėjau Irenos Buivydaitės romanus skaityti tai kažkokia palaima kūnui ir sielaivyras sako skaityk ką nors naudingesnio,bet taip užsikabinti maitindama skai…
Puikiai suprantu tamstele ;) mano 5etis jau ketvirta sav.namie
bet jau kai visai nupust baigiu tai ir jam sakau,dabar mamytes pusvalandukas ;) seip labai greit skaitesi si knyga.dar laukia keli zurnalai Tavo vaikas nepradeti,nuo lapkricio turiu prenumerata
Ghostflower parašė:
Labai sauni ideja atitrukt trumpam nuo rutinos, as irgi imsiu skaityt ka nors! :)))
As tai megeja psichologiniu knygu apie santykius poros ar tevu vaiku.bet aisku,bet kartais paivairinimui imu ir kazka ne apie tai,nes butina smegenis atjungt
Birute.St. parašė:
O nuotraukų į kokį facebook'ą nekelia? Mano anyta buvo labai nemalonų siurprizą padarius. Mūsų pirmagimį ji pamatė trijų mėnesių, kai patys nuvežėm. Tai ji nusifotk…
Ne, bent tiek, kad Facebook neturi ji. O tai jaučiu irgi būtų vaiko foto pilna jau, to dar man betrūktų.. o jūs neprašėte jų tų foto išimti? aš taip pat nesu jokios vaiko foto įdėjusi. Ir tikriausiai vėliau nebūsiu ta pamišusi mamytė, kuri nufotkina kiekvieną vaiko kakutį.
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai