žieminukėė parašė:
ir 9-18 ar 9-36 rinkotes?
Cybex sirona. Ji lyg ir 0-18.
žieminukėė parašė:
ir 9-18 ar 9-36 rinkotes?
Wavel parašė:
aciu
mes nusipirkom irgi Cybex tik juno m fix modeli
zhizu parašė:
Kas turi autokedutes Maxicosi Axiss? Issirinkau tokia autokedute, o konsultante sako, kad si kedute pakankamai siaura ir su kombinezonu sunkiai tilps vaikas![]()
Mes turim....telpa tikrai su kombiu, musu bernuzelis nemazas, tai tikrai nematau problemu su dydziu
Pumpurelis123 parašė:
Kaip parodo jusu maziukai pykti, nepasitenkinima? Maniskis kasti pradejo.....????
Kanda kartais, rankom stumia jei jau nusibostu jam
ir aisku jei jau patraukiu nuo kokios idomios bet pavojingos veiklos tai rekia, lupa tempia.
Mona01 parašė:
Kas turite Columbia kombinezonus kokius dydžius pirkot? Mano vaikinas 74cm, kaip ir reikėtų žiūrėti kur nuo 6 iki 12 mėn., ar geriau pirkti didesni kur nuo 12 iki 1…
As turiu nupirkusi atskira 12-18, ugis neseniai buvo 74. Tai dabar dar didokas, bet manau ziema bus pats tas
Mona01 parašė:
Kas turite Columbia kombinezonus kokius dydžius pirkot? Mano vaikinas 74cm, kaip ir reikėtų žiūrėti kur nuo 6 iki 12 mėn., ar geriau pirkti didesni kur nuo 12 iki 1…
Mes dabar 77 cm, tai turim 12-18 men columbia
Mona01 parašė:
12-18 geriau 😊 Manoji 73cm, tai 6-12 dabar geras, bet jei norėsiu užlenkt galus, tai po poros mėn abejoju, kad pavyks. Bet mano ir ilgakojė.
Mona01 parašė:
Mes pirkom 6-12, nesiosim manau atlenktais galais ir tikrai uzteks
ugis musu 72cm bet svorio 7,9 smulkus tai didesniam dydyje nu skesta :)))
Mona01 parašė:
As pirkau 6-12, bet reikejo imt didedni 12-18, kazkas is forumo dar ir patare taip, bet nepaklausiau. mano kukule su uzlenktais koju galais netelpa, tai tenka deti batus, kas mano manymu yra nepatogu dar nevaikstanciam vaikui, krenta tie batai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai