Merini parašė:
Mane jau antra para baisiai troskina, tikrai daug vandens geriu, bet niekaip neatsigeriu, gal kuriai taip yra?
mane nakrim laaabai troskina, isgeriu per natki 1-1.5l buteli, (aisku i tulika vaikstau labai daznai)
Merini parašė:
Mane jau antra para baisiai troskina, tikrai daug vandens geriu, bet niekaip neatsigeriu, gal kuriai taip yra?
mane nakrim laaabai troskina, isgeriu per natki 1-1.5l buteli, (aisku i tulika vaikstau labai daznai)
Merini parašė:
Zinokit man visa nestuma sitaip.. nakti isvis prabundu kaip zuvis i kranta ismesta. Ir atrodo, kad tik vandens gerimas daugiau jokiu priemoniu kaip ir nera. Nzn kiek as to vandens isgeriu, kibirais.
As su dukryte ir bepantena naudojau ir sudokrema, pakaitom jei prireikdavo o ir sudokrema reikia tepti labai plonu sluoksniu kad neliktu balto storo sluoksnio nes tada jis susimeta i raukslytes ir padaro daugiau zalos nei naudos, tiesiog reikia zinot kaip naudot 🙂
Del akyciu valymo turbut visur skirtingai, mazylio gn kiekviena ryta per vizatacija leliuko daromas ir rytinis tualetas, ten ir akytes isvalo, ir kelis kartus per diena tikrai nereikia prie ju lysti, o jei yra problema su akytem atnesa vandenuko ir vatytes akuseres 🙂
Del ausu krapstuku leliukui man pvz jie praverte bambutes valymui nes kai nukrito virkstele su juo buvo paprasciau prieiti isvalyti nei su vatyte 🙂 kiekviena ras manau kas jai patogiau ir priimtiniau 🤗🎈
Bučkis parašė:
Dienos metu vanduo man kažkaip nelabai, nebent valgio metu išgeriu po kokias 3-4 stiklinės iškarto. Bet naktį.. Vojezau 😁 kaip kažkurį rašė, kaip žuvis išmesta į kr…
Realiai gal ne taip issireiskiau, siuo metu jau labiau ne zuvis o banginis krante esu
huba buba parašė:
03.21 nustate, tada buvo 35+1d. ta diena gavau siuntima nukeliaut pas Rita Matulionyte akušeris-ginekologas
Ačiū Jums
jau užsirašiau į Santaras mokamai po 2 savaičių kaip tik buvo laikas, pas genetikę, pas kurią buvau ir kai man buvo 20sav. Po 2 sav man bus 36+2 kai eisiu. Gal pasidarys ramiau kai ji dar kartą viską patikrins ir pasakys savo nuomonę. Ir kitą savaitę eisiu dar ir poliklinikoje kaip sakė žiūrės dar sykį.. ačiū už palaikymą ir visą informaciją 🌸 tikiuosi ir Jūsų vaikeliui viskas bus super 🤱🏼🤱🏼🤱🏼
MilkyWay1 parašė:
Merginos, gal pasirodys keistas mano klausimas, bet tarsi pasigedau vienos mūsų forumo narės. Anksčiau tarp mūsų buvo labai aktyvi narė Lėlytė, dabar jau …
Mačiau balandinuku grupeje dabar bendrauja
huba buba parašė:
na nesakykit kas reikalingas o ks nereikalingas pirkinys, tai Jums buvo nereikalingi pirkiniai![]()
Jūs nesusiasmeninkit, pakomentavau tik jūsų pirkinius, nes kaip suprantu laukiat pirmo vaiko, tai ne patirtimi dalinatės visgi, nes kaip sakot nežinot ko jums reikės ir ką panaudosit, o šiaip ką sugalvojot nusipirkti, ir aišku, kad dalinuosi ko MAN neprireikė, o ne kad jums nereikės
žinoma, kad visoms skirtingai reikia, net nesiginčyju, o jei žmogus pasako, kad jam to ar to nereikėjo, tai nereikia kaskart primint, kad pasaulis apvalus ir visom skirtingai ir kad jums 4 eur. negaila
peace
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai