smalsuolee parašė:
Sveikos,ar kuriai rado streptokoko b bakteriju?
Mano teigiamas streptokokas. Prasidejus gimdymui turės suleisti antibiotikų.
smalsuolee parašė:
Sveikos,ar kuriai rado streptokoko b bakteriju?
Saisai parašė:
Pas mane jau dvi dienos po termino, kaklelis dar aukstai, apie 2 cm ilgio, nei kiek nesiveria, nors paruosiamieji jau koki menesi vyksta, vaikas nesistato. Bet kada…
Vaikutis sveria 5 kg?
Indy parašė:
Ar domejotes koks antibiotiku poveikis?Ar juos suleidus lieka rizika vaikui uzsikresti?
altyna parašė:
Vaikutis sveria 5 kg?
Aha, apie 5100 g 🙁 aisku yra paklaidos, na bet faktas, kad bus daugiau nei 4,5 kg....
smalsuolee parašė:
Ar domejotes koks antibiotiku poveikis?Ar juos suleidus lieka rizika vaikui uzsikresti?
Dėl poveikio konkrečiai neklausiau, bet kai su daktare šnekėjau tai nežinau ar kad rami būčiau ar tai tikrai dažnas reiškinys tai ji mane nuteikinėjo, kad viskas bus gerai. Tik per vieną paskaitėlę minėjo,.jog prasidėjus veiklai, jau labai ilgai namie nebūt, kad laiku tuos antibiotikus suleistų. Pasekmės vaikučiui užsikrėtus skamba baisiai, bet stengiuos negalvot apie blogus dalykus..
smalsuolee parašė:
Aisku lieka rizika, tik maza. Bet garantuoti gi neimanoma, kad tie antibiotikai pilnai panaikino ta streptokoka. Ten leidzia pacius elementariausius antibiotikus, kuriuos dazniausiai duoda seimos gydytojai kai angina ar sinusitas - amoksicilina. Tik cia i vena.
Indy parašė:
Dėl poveikio konkrečiai neklausiau, bet kai su daktare šnekėjau tai nežinau ar kad rami būčiau ar tai tikrai dažnas reiškinys tai ji mane nuteikinėjo, kad viskas bu…
Tai LABAI daznas reiskinys, kad streptokokas teigiamas, gal apie 50% mamyciu. Uztat ir zino daktare, kad viskas bus gerai, nes daugiausiai sansu kad bus
saules.spindulelis parašė:
Kokias jau pora val toks keistas jausmas pilvo apačioi.. Užeina toks biški skausmas kaip gimdoi sakytum..net nežinau kaip paaiškint.. Ir nugaros apačia skausteli.
…
Manau, kad taip. Stebekite kiek laiko tesiasi ir kas kiek minuciu uzeina
baltalape parašė:
Sveikos merginos!Ir aš mes šiandien sulaukem savo stebuklelio,pusantros savaites anksciau !
Sveikinimai💐
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai