ppuppsica parašė:
9val 29min gimė mūsų Rusnytė. 53cm ir apie 3650g
Sveikinu😃😃
ppuppsica parašė:
Sveikinu😃😃
Saisai parašė:
Aha, apie 5100 g 🙁 aisku yra paklaidos, na bet faktas, kad bus daugiau nei 4,5 kg....
Atsimenu man su pirmagime pranasavo gerokai virs 5 kg,bet gime 4125g 56 cm
ppuppsica parašė:
Sveikinimai
Severinaa parašė:
Moterys kurioms siuvo kiek laiko kraujavot po gymdimo?
As labai ilgai kraujavau, apie 4 savaites, tada dar kokias 3 sav tepliojo, o sulaukus 8 sav po gimdymo susirgau mmm, nors maitinau vaika pati.
Sveikos! Turiu klausimą...ar jums vidurių paskutinėm dienom nesuka?nepykina? Nes nesuprantu kas darosi...pilvą suka kelinta diena...
Kaip ten su tuo kamščiu?antrasis nėštumas,bet per pirmąjį nei gleivių kokių buvo kaip dabar nei "kamuolio" tarp kojų nejaučiau...ar daug gleivių jau kamštis šalinasi(apie 2sav.gal jau) ar gali būti dėl streptokoko bakterijos,nes ją rado...? Kažką dėl gleivių man gydytoja minėjo,kad jų gali būti dėl GD...bet nu kad tiek...
Man iki termino dar 10d. ... :/
Lukute9 parašė:
Atsimenu man su pirmagime pranasavo gerokai virs 5 kg,bet gime 4125g 56 cm![]()
O pirmą ir antrą vaikutį pati gimdėt?
Nedi. parašė:
Sveikos! Turiu klausimą...ar jums vidurių paskutinėm dienom nesuka?nepykina? Nes nesuprantu kas darosi...pilvą suka kelinta diena...
Viduriu sukimas pranasaija artejanti gimdyma. O kamstis, tai visoms skirtingai. Vienoms eina tirstos, lipnios gleives, kitoms toks zelinis gumulelis su kraujo priemaisom iseina.
O pagausejusios isskyros yra normalu, tai ne visada reiskia kamsti.
Jau tie tikrieji signalai , kuriais galima pasikliauti bus stiprus, kas 5min besikartojantys saremiai. Jie truks ilgiau nei valanda ir vis stipres.Tada jau tikrai zinosim, kad gimdom. Kitais atvejais, jei labai neramu, galim apsilankyti pas savo ginekologe ar priimamajam.
Nedi. parašė:
Va man pasišalino kamštis šiandien ryte be kraujo priemaišu. Praėjo jau 8 valandos ir kol kas tik jaučiu pilvo maudima kaip per mėnesines. Laukiu kas bus toliau :))
Kami_Leks parašė:
Va man pasišalino kamštis šiandien ryte be kraujo priemaišu. Praėjo jau 8 valandos ir kol kas tik jaučiu pilvo maudima kaip per mėnesines. Laukiu kas bus toliau :))…
Gali per 2paras isisiubuoti veikla. Sekmes.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai