marizza parašė:
Zodziu, as jau nebegaliu, mano terminas buvo liepos 8, o jau 10 ir kaip nieko taip nieko! Kaip jus emociskai susitvarkot su situo?😂 nes man jau juokas per asaras, v…
Prastai 😂 viskas nervuoja uzkniso klausimai ir viskas 😂
marizza parašė:
Zodziu, as jau nebegaliu, mano terminas buvo liepos 8, o jau 10 ir kaip nieko taip nieko! Kaip jus emociskai susitvarkot su situo?😂 nes man jau juokas per asaras, v…
Prastai 😂 viskas nervuoja uzkniso klausimai ir viskas 😂
IngaKns parašė:
2 ligoninėj 3 palatoje 😊 O jus irgi gulite?
Dar ne 😁😁 bet planuoju antroj gimdyt
Del miego-tai man irgi panasiai. Vakarais megejas duotis, bet jau darosi ramesnis. Tiesiog taisausi, vartausi, kol jam payogu, tada nurimsta ir uzmiegam.
Nemiga taip pat nuo ivairiu minciu gali kankinti.
Del rugsties ir virskinimo-irgi ta pati patyriau , ypac 38sav., dbr tas pykinimas apsiramino. O rugstis irgi kyla. Vaistu negeriu. Atsigeriu vandens, pieno, vengiu produktu, kurie kelia rugsti. Kartais pasidedu antra pagalve miegojimui.
Visoms stiprybes. Greit sulauksime savo vaikeliu.
altyna parašė:
Tai va aš katik iš pasimatymo, viskas norma viskas gerai, vaikutis sveria 3,415 🙈 kiek jūsų mažiukai svėrė tokiam laike?
36+6sav. 2968g
38sav.
altyna parašė:
Tai va aš katik iš pasimatymo, viskas norma viskas gerai, vaikutis sveria 3,415 🙈 kiek jūsų mažiukai svėrė tokiam laike?
38sav. Svere 3.400kg, idomu kiek db jau🙄
Attendre parašė:
Prisiduodu. Gimė mūsų lėlyte vakar 22;25 val. Svoris 3235g. Ūgis 53.
Didžiausi sveikinimai🥰 aukit Sveikos ir laimingos💖💐
altyna parašė:
Mano terminas irgi liepos 27d, tai vakar ziurejo echo, labai daug nematavo, tik biski. Tai pagal gine apie 2900 svoris kazkur.
Rada parašė:
Sveikos, prisiduodu vakar gimė Vytis 21:30, 4,300 kg ir 53 cm.
Važiavom į Krikščioniškus gn, bet iš ten išsiuntė Kauno klinikas. 14 val buvom gim…
kodel issiunte i klinikas? 🙄
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai