a.butke parašė:
Sianakt gime mano Adomas, 3.430g 51cmgulejau jau patologiniam, skatinnti del peenesiojimo turejo si ryt 7. Taciau nakti prasidejo ataigiai saremiai, per geras 3,…
Sveikinimai 💐
a.butke parašė:
Sianakt gime mano Adomas, 3.430g 51cmgulejau jau patologiniam, skatinnti del peenesiojimo turejo si ryt 7. Taciau nakti prasidejo ataigiai saremiai, per geras 3,…
Sveikinimai 💐
Kaip jau rasiau anksciau man apie puse 1 nakties nubego vandenys.. Didziule pelke.. Jokiu saremiu nieko.. Uz valandos lyg ir pradejo paskaudenti.. Galvoju palauksiu dar.. Mazylis judejo ir spardesi..Saremiai taip ir neatsirado. Apie puse 5 pazadinau vyra.. Priimamajam buvo apie puse 6 ... Pagulde i gimdykla.. Saremiu jokiu vis dar nebuvo.. Paziurejo tonus vaikelio.. Kakli.. Sake net nesumikstejes.. Gimdykloj taip nieko ir neivyko.. Apie 9 val ryto perkele i patalogini.. Cia su echo paziurejo vandenis.. Sake pakanka..vis dar nieko nevyksta.. Vandenys daugiau nebega.. Sake laikys per nakti, jei viskas gerai ryte galesiu vaziuoti namo.. Terminas man liepos 14..
a.butke parašė:
Sveikinimai mamytei ir suneliui☺️🎈💐💐💐💐
BadGirl666 parašė:
Kaip jau rasiau anksciau man apie puse 1 nakties nubego vandenys.. Didziule pelke.. Jokiu saremiu nieko.. Uz valandos lyg ir pradejo paskaudenti.. Galvoju palauksiu…
Manau pagimdysit 😊 draugei buvo nubege siek tiek vandenu paliko stebėjimui sake ryte paleis jei viskas tvarkoj, ryte pagimde 😊 nelabai jau seip turetu paleist kai bega tie vandenys sustoja ir vel bega 🙄🙄🙄
BadGirl666 parašė:
Kaip jau rasiau anksciau man apie puse 1 nakties nubego vandenys.. Didziule pelke.. Jokiu saremiu nieko.. Uz valandos lyg ir pradejo paskaudenti.. Galvoju palauksiu…
Man irgi taip buvo su pirmaja, kad nuvaziavau su atseit nubegusiais vandenim, o ten buvo ne jie
issiunte namo taip ir nepaaiskine, kas ten galejo nuteket (vyras net uoste ta bala
). Tik kita gydytoja jau po gimdymo paaiskino, kad daznai taip buna, kad nakti prisipildzius slapimo puslei, moteriai stojantis pasitaiko slapimo nelaikymo. Kvapo gali ir nebuti, jei einama i tualeta daznai
as pagimdziau pati praejus savaitei po to "nutekejimo".
Attendre parašė:
Prisiduodu. Gimė mūsų lėlyte vakar 22;25 val. Svoris 3235g. Ūgis 53.
Nuosirdziausi sveikinimai
Severinaa parašė:
Sveikos mamytes🙂 man po gymdimo tik savaitė,o pienas baiginiejas,ar tai normalu gal ka ne taip valgau ar kažka būtent valgyt ,kad jis būtu?🤔😥
Kaip daznai maitini? Ar vaikas isvalgo visa kurti? Ar pasiekia riebuji piena?
Severinaa parašė:
Sveikos mamytes🙂 man po gymdimo tik savaitė,o pienas baiginiejas,ar tai normalu gal ka ne taip valgau ar kažka būtent valgyt ,kad jis būtu?🤔😥
Nesibaigineja jum pienas. O normalizuojasi
gamyba pieno. Jei krūtys nėra kietos, nereiškia, kad nėra pieno. Atsipalaiduokite ir žindykit mažylį. Kuo daugiau žindykit tuo daugiau pieno bus. Pienas gaminasi kai mama laiminga ir nestresuoja. Stenkitės kiek įmanoma daugiau pailsėti, maitintis ir gerti daug vandens. Sėkmės!!!
Severinaa parašė:
Kad pienas gamintusi reikia kuo dazniau maitint vaika ir leisti jam ilgai zysti. Svarbiausia gerti daug vandens. Kitom pankoliu arbata skatina gamyba. Man ji neskani negerdavau 😁 is ko sprendziat kad baiginejasi? Jei nusitraukinejat ir matuojat, tai tiek nenusitrauksit niekada, kiek kudikis suvalgo. Nusitraukus visada maziau gaunasi
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai